Az nem opció, hogy lelkileg túlteszem rajta magam akár egyedül, akár a barátaim segítségével, de semmiféle vendettát nem fogalmazok és kísérlek meg? Nyilván ez nem az álmok álma, de ha őszinték a barátságok, akkor miért kéne szégyellni előttük.
Ez nem lehetne megoldás?
Eszerint efféle történt meg veled, kedves kérdező?
Erőszakés erőszak között is nagyon nagy különbségek vannak.Néha az ember csak évek után/biztonságos távból/terápia hatására/stb. jön rá, hogy mi történt vele.
Én? Én személy szerint sósavat öntenék az illetőre - nem hal meg, csak megnyomorul egy életre. És ez így szép.
Végre lenne egy kis szex 21 év házasság után :).
Viccet félretéve önbíráskodás. Kénsavat öntenék a pofájába, hogy megvakuljon vagy kabátujjba rejtett vízvezetékcsővel eltörném a kezeit vagy valamit kitalálnék persze úgy, hogy lehetőség szerint ne bukjak le.
Olyan opció nincs ,hogy már közben kikaparom a szemét?
Kitelne belőlem...
4-eske mintha azzel flexelne,hogy megerőszakolták...
Sajnáljuk, ha így történt, másrészről ne magadból indulj ki. Nem mindenki fordulna önmagába és sápítozna. Én például biztos börtönben végezném gyilkosság vádjával.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!