Anotalkon lehet jelenteni valakit?
3-as sajna vannak ilyenek. Volt olyan aki ilyeneket írt és egy évtizeddel ezelőtti fórumon tárgyalták ki hogy kamuzik és ezt egy évtized után is művelte.
Sajna az anotalkrol is olvastam online híreket. Gyermekvédők tesztelték az oldalt. Egyszer én is jelentettem az oldalon hogy nézzenek utána egy kisgyereknek rendőrség segítségével és jelezzék az anyukának és az elvált apukának, bár nem biztos hogy kisgyerek volt. Megszálottan kereste a párját 8 évesen felnőtt kategóriába és nem akart se inni, se enni míg meg nem találta a párját. Mentettem a beszélgetést és jeleztem az anotalknak. Szartak válaszolni. Bár egy szülő észreveszi ha a gyereke nem akar étkezni, inni, de print screen és küldtem is.
Javítom. Nem ugyanezt írta amit neked csak hasonlót és nem volt tettlegesség csak tervezte és nem is a hugával hanem a szomszéd lányával. Mivel akkor nem tudtam hogy kell jelenteni jól kiosztottam a pasit vagy csajt vagy csajokat vagy pasikat vagy tinédzsereket és offoltam a chatet. Ki tudja ki vagy kik voltak. Bezártam a beszélgetést nem tudtam akkor, hogy print screenelni kell és emailbe küldeni. De napokkal később találtam egy 10 évvel ezelőtti fórumot már nem emlékszem a fórum nevére, ahol kamu embereket tárgyaltak ki akkor írták hogy ez a nem tudom milyen nemu ember csak kamuzik és akkor is évekkel később mindig ugyanazt kamuzta és akkor már nem 13 éves volt a lány.
Van sajna hogy fiatalok szórakoznak. Nagyon nem vicces.
Egy le screenshot-olt beszélgetés még nem bizonyíték semmire, azért nem válaszol az Anotalk, mert nyilván nem foglalkoznak ilyen hülyeségekkel.
#6:
Az meg a te hülyeséged, hogy ennyire bekajálsz ekkora ostobaságokat, hogy 8 éves gyerek önéheztetéssel akar öngyilkos lenni. Egy ennyi idős gyerek még nincs is tisztában ilyen dolgokkal.
8-as nem kajáztam be, de ahogy a kérdező is írta nekem se volt egyértelmű mert a stílusa gyerek stílus volt. És azt egy felnőtt nem tudja produkálni anélkül hogy ne lenne a chat tartalomba ezzel ellentétes elszólás.
Amugy te IT teruleten dolgozol hogy szerinted egy képernyőfelvétel nem bizonyíték?
Ha küldi az időt percre pontosan akkor az ip címet tudják csekkolni ugyanis azt tárolja a gép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!