Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
18-23 éves lányok, titeket zavarna ha megtudnátok, hogy a pasi, akivel randiztok korábban egy 40 éves nőt húzott?
De semmi komoly nem volt, és alapjáraton nem is Milf-hunter, csak ugye szexre könnyebb befűzni egy 40-es nőt, mint egy fiatalt,ezért használta egy ideig szexre.
25/F
50# De nem érted tényleg mi a baj? Az ,hogy ez a suttyó kisfiú így beszél egy szinte anyja korabeli nőröl. Tök mindegy hogy milyen az a nő, akkor is nő. Arra jó volt, hogy lefeküdjön vele, de tisztelet egy szál nincs benne.
Egyébként meg vannak ennél nagyobb korkülönbséggel párok is, csak azok nem beszélnek gusztustalanul a másikról.
Szókincsem miatt ért sok bántás,
de már jött a váltás,
Beszédem már költői és míves,
Mégsem lettem híres,
Bármit mondok nektek semmi nem jó,
Rátok férne egy nyugtató.
Hadd beszéljen. Miért zavar? Miért nem az inkább, hogy 40 éves nő 25 éves fiúval fetrenget? Rendesen rosszul vagyok tőle.
Amúgy meg aki egy ribi arról nem lehet tisztelettel beszélni.
A férfiak akik lefekszenek minden jött ment nőkkel azokról sem lehet.
A szexkapcsolatról sem lehet szebben kifejezni magad ha csak szexeltek, egyáltalán nem mentek programozni, nem beszélgettek. Csakis úgy hogy egymást használjátok.
Most sem értem, hogy miért olyan probléma amikor csak őszinte volt.
Ha azt írta volna, hogy kedves, jó, okos nő akkor meg megkapná hogy miért hazudik, vagy akkor miért nem jár vele.
Tök igaza van hiába hímribike.
A szex csak szex és ha 40 éves nőnek mindegy milyen a fiú, bármikor kapható akkor tényleg egy lotyó.
56# mit vagy ezen kiakadva? :D Két nagykorú emberről van szó.
Nekem is volt szexkapcsolatom, de sose beszéltem róla így, és biztos vagyok benne hogy ő se rólam. Nem tudom miért kell alpárinak lenni. Itt nem a korkülönbség a lényeg, vagy hogy melyik a nagyobb rbnc. Hanem a stílusról. De ha szerinted ez rendben van, akkor úgyis hiába mondom neked ezt. :D
A kérdező kérdésére meg válaszolva, hacsak nincs a homlokodra írva, hogy 40éves nőt dugtam, nem tudom ki és honnan tudná meg?! Lássuk be maga a kérdés értelmetlen, nagymenőzni jöttél ide. Csak nem jött össze.
Legyen szép napotok! :-)
Hogyne lennék már kiakadva amikor jóval idősebb tőle. Már csak abból kiindulva gáz, hogy nagyon jól tudja a nő, hogy egy ribizli a szemében és mégis szexelget vele. Ki tudja hogyan beszélt vele a kérdező és egyáltalán nem bánta. Hát hol hagyná egy normális nő (mindegy hány éves), hogy egy taknyos pojáca használgassa őt? Nem hagyná.
Ő azért hagyta mert semmivel se különb tőle! Egy kaptafa.
És hiába nem tetszik a szexkapcsolat nem mindig a tiszteletetről szól. Nagyon sok esetben a nő azt kapja, hogy mekkora ringyó és kibeszéli a férfi a haverokkal.
Némelyik még utána is képes vinni pár körre.
Ráadásul a nők ugyanúgy sokszor kibeszélik a férfiakat a barátnőkkel.
Nemcsak férfiakra jellemző.
A kérdező is ki fogja, megtette és lehet a nő szintén.
Na itt is kibeszélte tök idegen embereknek.
Akik fel vannak háborodva fölöslegesen.
Vagy ti is össze fekszetek jóval fiatalabb/idősebb egyénekkel és magatokra ismertettek?
Hát az nem a kérdező problémája.
59# Nem hiszem hogy a kérdező így beszélt a nővel, mert akkor kb kizárt hogy szóba állt volna vele. :)
Ja és már volt nekem idősebb és fiatal párom is. Szörnyű ígaz?:D
"Miért nem az inkább, hogy 40 éves nő 25 éves fiúval fetrenget? Rendesen rosszul vagyok tőle.
Mer a 40 éves papi meg a 20 éved nő oké nem?🤣🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!