Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
18-23 éves lányok, titeket zavarna ha megtudnátok, hogy a pasi, akivel randiztok korábban egy 40 éves nőt húzott?
De semmi komoly nem volt, és alapjáraton nem is Milf-hunter, csak ugye szexre könnyebb befűzni egy 40-es nőt, mint egy fiatalt,ezért használta egy ideig szexre.
25/F
Hogy beszélek róla? Nem igaz, hogy itt mindenki olyan prűd, hogy nem lehet nevükön nevezni a dolgokat.
"Együtt háltunk, hölgyem rendszeresen fellációban részesítetté engem.
Ejakuláció után vígan juttatá örökítőanyagomat emésztőrendszerébe, lőn az néki édes nedű, boldogan nyelte.
Ezután néha még megraktam mellbe,
Hogy e kis fabulát elregéltem,
Nem szívná ő mellre;
Oka egyszerű: kurtizánok vére foly benne".
Így már jó?
Ezu
Én nem értem miért a kérdező a rossz. De komolyan. A 40 éves nő szopogatta mint a nyalókát akkor is amikor valószínűleg tudta, hogy milyen is a kérdező.
40 éves nőnek miért jó 25 éves fiú? Baszki ha nő tette volna ki a kérdést a férfi már mindenfajta perverz disznó lenne aki kihasználta a nőt, de ő áldozat lenne.
40 éves nő kutyának nem kell a saját korosztályából, vagy örül neki, hogy rajta praxolnak a sokkal fiatalabb fiúk.
Undorító luvnya.
35# bizonyára a nő se százas, de itt a kérdező stílusát kifogásoltuk jópáran. Nem azt hogy mit csináltak, mert az kb senkit sem érdekel. Más fiatalabb férfi vagy nő is kipróbálja idősebbel, manapság már ez nem nagy szám.
Viszont ő undorítóan beszélt a nőröl.
Ha egy fehérnép erkölcse laza,
Kel védelmére lovagok hada.
Bezzeg ha egy férfi akarja belógatni,
Máris jönnek kioktatni.
Hiába önként adja a szopást,
Te kapod a savval locsolást,
Hagyjuk hát az üres locsogást,
A férfi megítélése mindig fekete,
Bezzeg a nő szája az erkölcs mezeje,
Még akkor is ha benne járt
F@szok erdeje.
De miért ne beszélne róla úgy amikor tényleg egy luvnya és csak arra jó, hogy szopjon? 40 éves és nincs párja, családja mert nem akar, nem jött össze, vagy van, de szeretőt tartott a kérdező személyében.
Az ilyen nőkről másképp nem lehet beszélni, a nevükön kell nevezni a dolgokat.
Szexre használta, ebben mi a rossz? A nő ugyanúgy azt csinálta vele, helló!
Az én farkam az ő szájába való,
szorgos nyelvmunkája csudajó.
Tőlem viszonzást hiába vár,
Hiszen végigment rajta egy egész vár.
De hát a nő is proli a jó Isten áldjon meg benneteket! Nem igaz, hogy nem esett le neki milyen ember a kérdező és mégis szívesen szopta mint a kismalac.
Fordított esetben ha a férfi lenne 40 és a nő 25 már olyan kommenteket kapott volna, hogy perverz állat a férfi, csak szexre volt jó stb.
Nőktől is kapna olyan válaszokat, hogy nincs önbecsülése, apakpmplexusos.
De hogy mivel férfi tette fel a kérdést és nevén nevezte az egészet így ő a proli, egy semmirekellő gusztustalan és a nő egy ártatlan barika.
Holott egy mocskos ribizli aki aláfeküdt önszántából egykettőre és ugyanúgy élvezte az egészet.
Jó, hogy azt nincs írva, hogy lehetne vele párkapcsolatban, ne csak szexre használja.
Nevetséges a sok válasz miszerint a kérdező a hunyó csak azért mert megmondta a frankót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!