Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lehetséges hogy valaki egyik...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetséges hogy valaki egyik partnerével undorodik a szextől míg a másikkal folyamatosan élvezi?

Figyelt kérdés

Adott egy nő. Első kapcsolatában teljesen hideg volt szexuálisan, soha nem volt orgazmusa. Passzív volt és úgy nézett ki hogy vagy úgy született vagy valami trauma miatt képtelen élvezni a szexet. Utána szintén nem élvezte egy nagyon népszerű, férfias férfival se. Végül összejött egy nála fiatalabb szűzfiúval és vele egyből tudta élvezni és azt állítja hogy 100ból 99 szexnél elélvez minimum 2x és 10 év után is így van és kívánják egymást. Hihető ez? Olyanok válaszoljanak akik értenek a nőkhöz és a szexualitáshoz.

Tudni kell azt is hogy az első párját utálja és nagyon szereti megalázni és a 100-ból 99-es kinyilatkoztatást olyan felületen tette meg ahol tudja hogy olvassa és tudja hogy belemar a megalázás.

Kérem a kérdés megválaszolására szorítkozzunk...

2023. dec. 25. 22:42
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%
Kattanj le erről a nőről. Soha nem lesz veled. És remélem más sem
2023. dec. 26. 01:39
 22/27 A kérdező kommentje:
Nagyon érdekes arc ez az okoskodó Hubert Cumberdale is. Kár hogy diagnosztizált mentális beteg aki nem szedi a gyógyszereit és kis híján embert is ölt :)))
2023. dec. 26. 10:11
 23/27 anonim ***** válasza:
48%

Lol, amúgy nekem még mindig az van beakadva, hogy ez a pitsa pszichológia szakos diplomával is rendelkezik állítólag. "Remélem", ELTE-PPK-s, pázmányos vagy valamelyik másik neves intézmény adta ki. Tiszta szégyen... Mondjuk egy szaros BA-val nem sokra megy, de ha tovább akarja vinni, akkor a végén még "praktizálhat" is.

Mocskos rosszul vagyok én is, de belegondolni is agyrém, hogy valami ilyenhez irányítanának mint "szakemberhez". Mert ugye boldog-boldogtalant minden bajával pszichológushoz zavarnak, mintha azok mindenhatók lennének. Közben meg... Az én gimimből is ment egy-két lány pszichológia szakra, azok is mind ezerszer kattosabbak voltak, mint én az évek során kialakult mezei kis depressziómmal.

2023. dec. 26. 12:35
 24/27 anonim ***** válasza:

22

Te is erősen mentális beteg vagy,

2023. dec. 26. 17:20
 25/27 anonim ***** válasza:
80%

Exemmel szr volt a szex. Nem is élveztem, mert mit élvezzek rajta? Azt, ahogyan ő csinálta? Na ne.

Barátommal élvezem, mert jó az ágyban, és kívánom minden nap.

Egészen 8 évvel ezelőttig azt hittem, velem van a baj, amiért nem szeretek szeretkezni... Hm, tévedtem, az exem volt balfsz.

2023. dec. 27. 00:11
 26/27 anonim ***** válasza:
55%

Az előző kérdésedet nem törölték? Az accountodat miért nem bannolták már?

TE mentálisan beteg vagy, aki megerőszakolta a nőjét, újra meg újra meg újra, és felhánytorgatod neki: "nem élvezte"? Hát bmeg engem is erőszakoltak meg, NEM élveztem.

PErsze, az exem arra izgult, hogy ellenkezek... de az már az ő elmebetegségének a következménye.

Jó volna, ha végre kidobnának innét, mert egy métely vagy.

2023. dec. 27. 00:13
 27/27 anonim ***** válasza:
34%

Nem vagy túl rajta, kérdező exe. Ha túllennél, SZRNÁL bele, hogy ő mit hazudozik rólad.

Nem bizonygatnád itt, hanem vállat vonnál és ennyi.

Menjél pszichológushoz, ha ez nem megy, de NE SZEMETELJÉTEK TELI A KATEGÓRIÁT! Mindketten ugyanolyan idióták vagytok.

2023. dec. 27. 00:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!