Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek, ha a párotok folyamatosan így beszélne veletek? Beteg vagy.. nem vagy normális.. már megint mi bajod van?.. Ne idegesíts fel!
Velem nem beszélne igy FOLYAMATOSAN, csak EGYSZER.
Ha te ezt folyamatosan tûröd, akkor meg tényleg beteg vagy.
Megkérdezted hogy miért él Ő egy olyan emberrel akiről ennyi szépet gondol.Vajon ha te ilyen vagy az ő szemében miért idióta hogy mégis veled van.
Sőt mond meg neki te egy kifinomult ember vagy akinek egy olyan emberre társra van szüksége aki kulturált és a gondjait kulturáltan intézi.
Az ilyet ki kel szanálni az ember életéből.Gondolom egy egoista önimádó ember.
Én elég sokat szorongok, sokszor túlzottan is óvatos vagyok hétköznapi dolgokban, legyen az egy konzervdoboz felnyitása például és az én párom is folyton felhánytorgatja ezt, sőt közli az ismerőseinkkel, hogy ilyen-olyan vagyok (viszonylag kulturáltan) ami nagyon rosszulesik.
De most az jutott eszembe a kérdésed kapcsán, hogy talán így tolja el magától az aggályaimat, a félelmeimet, amik viszont rá rossz hatással (nyomasztó, fékező) lehetnek, nem tudom.
Pl. Volt, hogy irtam neki, mikor találkozunk? Hiányzol, szeretnélek látni.
Erre a válasz, nyugodjal már le!! Nem vagy normális!!
Már bocsánat mit akarsz egy arogans önimadotol.
Meddig hagyod magad elnyomni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!