Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elképesztő leuraló hangnem, ki ha én nem stílus, folyamatosan próbál elnyomni, csak a meghunyászkodás helyett egy ilyen látszat domináns szerepet vesz föl?
Figyelt kérdés
Ez milyen pszichés állapotnak felel meg ?
Normális ember szerintem nem így viselkedik mással nem ?
2023. nov. 20. 09:54
1/9 anonim válasza:
Teljesen egyértelmű, hogy nem normális, a leírás alapján akár nárcisztikusnak is mondható, de ma már mindenkire ezt mondják. A lényeg, hogy messzire kerülni kell az ilyet.
2/9 anonim válasza:
Normális ember pedig nem is marad ilyen mellett.
4/9 anonim válasza:
4-es neked valami bekattanásod van. Itt pl senki nem diagnosztizált, mégis beleláttad. Bocsi de én most paranoiával meggyanúsítalak :)
5/9 A kérdező kommentje:
4 ....te beteg vagy
Talán magadra ismertél
2023. nov. 20. 11:26
7/9 anonim válasza:
Tényleg! Érdekes, mert ennél sokkal durvább kommentek is vannak, amiket nem törölnek.
8/9 anonim válasza:
Ilyennel, hogy-hogy csak én találkoztam eddig? De legalább mindenki kimondja, hogy nem normális! Mert nekem voltak ilyen osztálytársaim, ne tudd meg milyen volt ilyen közegbe bejárkálni nap, mint nap. Ha rám hallgatsz az ilyet messzire elkerülöd.
9/9 anonim válasza:
2 Elsőre normális ember is ilyen mellett marad, persze gyanakszik de senki se profi elsőre a megtévesztők is toppon vannak. Kell az infó és a tapasztalat. Épp ezért lobbiznak azok akik ilyenek (hmm n és társai), az ellen hogy felismerhetőek legyenek, és úgy tesznek mintha nem is kellene erről beszélni, direkt kiforgatják pl hogy a mónika sóba valaki ilyenről beszélt akkor nem is létezik a fogalom. Pedig létezik és az értelmes emberek szépen össze is tudják rakni mi ez, aztán már nem futnak bele az ilyenekbe vagy nem maradnak, de azok meg így szenvednek hogy sehol senki akit le lehet húzni. Ezért ágálnak annyira a felismerhetőség ellen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!