Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Van nyíltan homoszexuális...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van nyíltan homoszexuális ismerősötök?

Figyelt kérdés

Nekem eddig nem volt. Pedig messze nem vagyok már tini. Múlt héten viszont megismertem egy nyíltan leszbi lányt. Sőt, bevallom, először fiúnak néztem, mert kinézetre is, öltözködésre is teljesen fiús.

Nektek van ilyen konkrét ismerősötök?

2023. dec. 22. 21:08
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Az utóbbi pár évben az a fura, ha az ismerőseim között valaki heteró... Persze ez általában LMBT körökben van csak így, nyilván olyanokkal vesszük körül magunkat, akikkel a legjobban kijövünk. De van olyan heteró barátom, akinek szinte minden barátja LMBT.
2023. dec. 23. 13:47
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Valamikor volt egy kollegám, jóbarátom, csak messzire kerültünk egymás mellől. A srác mindig is vállalta, hogy a fiúkhoz vonzódik, de sosem tolta a társaság arcába, nem is nyomult senkire, de ő sem titkolta, esetleg volt, hogy ha valaki elment mellettünk, megjegyezte, hogy bejön a pasi neki, de ennyi. Értelmes, jó kollega volt, jó volt vele dolgozni, és bizony volt, hogy el is felejtettem, hogy a neméhez vonzódik. Ausztriában volt lezbikus kolleganőm, vele jól lehetett csalódások után bútfelejteni, és mindenki békében hagyott minket, azt hitték egy pár vagyunk, pedig nem, ő sem hivalkodott.
2023. dec. 24. 11:48
 13/13 anonim ***** válasza:
Több is.
2024. jan. 2. 00:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!