Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Van nyíltan homoszexuális...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van nyíltan homoszexuális ismerősötök?

Figyelt kérdés

Nekem eddig nem volt. Pedig messze nem vagyok már tini. Múlt héten viszont megismertem egy nyíltan leszbi lányt. Sőt, bevallom, először fiúnak néztem, mert kinézetre is, öltözködésre is teljesen fiús.

Nektek van ilyen konkrét ismerősötök?

2023. dec. 22. 21:08
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Van. Teljesen normális srác.
2023. dec. 22. 21:15
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Vagyis, nem vállalja fel mindenki előtt, szerintem a munkahelyén sem tudják.

#1 voltam

2023. dec. 22. 21:16
 3/13 anonim ***** válasza:
36%
Igen, egy srác a munkahelyen, többször is megraktam már hátulról.
2023. dec. 22. 21:43
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

3 leszbikus csajt ismerek. Ebből ketten egy pár, együtt élnek.

Es ismerek egy meleg srácot.

2023. dec. 22. 22:11
 5/13 anonim ***** válasza:
38%
Persze hogy van. Rengeteg. Ja, bocs, eljottem Magyarorszagrol. De ott is ugyanennyi meleget ismertem, csak nem volt publikus.
2023. dec. 22. 22:37
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Van. Persze nyilván nem úgy mutatkozik be mindenkinek, hogy "Pisti vagyok, és meleg", de nem titkolja, ha szóba kerül.
2023. dec. 22. 23:06
 7/13 anonim ***** válasza:
Meleg és leszbikus ismerőseim egyaránt vannak, s ugyanúgy vannak ahogy a #6-os is leírja. Nem kampányolnak a szexualitásukkal (kultúrember amúgy sem teszi akár meleg, akár hetero), de nem tagadják le ha rákérdeznek (bár idegeneket elküldenek ezzel a kérdéssel a búsba mert nincs közük hozzá).
2023. dec. 22. 23:32
 8/13 anonim ***** válasza:
85%
Több is van, férfi is, nő is, sőt transznemű ismerősöm is van. Nincs velük semmi gondom. A szemét ember nemtől függetlenül szemét, na az zavar.
2023. dec. 23. 02:02
 9/13 A kérdező kommentje:

Értem, köszönöm válaszokat.

Ha ez ezek szerint ilyen gyakori jelenség, akkor még furcsább számomra, hogy eddig testközelből nem találkoztam vele.

Ez a lány, amúgy nem titkolja. Ahogy írtam kinézetre, viselkedére is nagyon fiús. A baráti társaság lány tagjaira is azonnal nagyon feltűnően ráhajt, függetlenül attól, hogy ők nem az ő ligájában játszanak. Ez mondjuk nem túl szimpatikus benne. De kifejezetten homofóbnak sem tartom magam.

2023. dec. 23. 08:35
 10/13 anonim ***** válasza:

Szerintem abban nincs semmi, hogy megkörnyékez, engem is környékeztek már meg melegek, pedig heteroszexuális vagyok. A lényeg, hogy fogadják el a nemet, legyenek illedelmesek, stb.

Az élet túl rövid ahhoz, hogy alakoskodjunk. Heteroknak, melegeknek egyaránt. Rövid kérdés, rövid válasz, és megy ki-ki a maga útján aszerint. Fő az őszinteség. Ennyi.

2023. dec. 23. 09:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!