Hogy fogadtátok mikor megtudtátok, hogy ismerősötök/rokonotok/barátotok homoszexuális?
Mit kellene reagálnom? Nálam ez teljesen oké. Sosem zavart ha valakiről megtudtam akit ismerek. Mindig is természetesnek vettem, ugyanúgy mint a heteró embereket. Azon se lepődök meg ha valaki az, és azon sem ha meleg.
Van több meleg/ leszbikus barátom innen onnan, középiskolából, szakmai suliból, munkahelyről, és a férjem baráti körében is van. Őket is ismerem, kedvelem.
Semmi különös. Nincs közöm hozzá. Annyi, hogy örülök, ha fel tudja vállalni magát, örülök annak, hogy nem görcsöl, nem titkolózik.
LMBTQ témában elég liberalis vagyok. Meg ugy vagyok vele, senki szexualis életéhez nincs közöm, se a hetero se a homo sem a többihez
A gyáva és a gonosz embereket nézem csak le. Igen, vallalom, hogy őket viszont lenézem. Nem vagyok szent.
Nemrég nagyon boldoggá tett hogy egy barátom kijött. Sejtettem róla, de nem volt ez téma. Olyan büszke voltam rá, hogy bátor volt! Igenis az én barataim olyan emberek legyenek, akik őszinték es bátrak! Mellesleg a legszebb transz nő azok közt, akiket eddig láttam.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!