Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Van az a pont amikor már...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van az a pont amikor már tényleg mindegy kivel?

Figyelt kérdés
Lány vagyok ugyan, de mégis úgy érzem kezd nem érdekelni ki a partner, de hiányzik az érzés

2023. nov. 17. 17:18
A kérdező szavazást indított:
Van
Nincs
31 szavazat
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
84%
Nincs, mert ha belegondolsz egy koszos büdös emberrel aki 3 hete nem fürdött tuti nem szexelnél te se
2023. nov. 17. 17:23
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Nekemis volt már olyan hiányom, hogy ültem a 4-6oson, aztán nagyjából mindegyik szimpatikus férfi ölébe beültem volna. Vannak ilyen időszakok, aztán egyszer csak kielégít valaki és jó lesz. 26n
2023. nov. 17. 17:32
 3/12 anonim ***** válasza:
74%

Jelenleg én is így érzem magam.

Egyetemista vagyok, mellette diákszervezetben vagyok elnök és még tanítok is. Párkapcsolatra nincs igényem, de fizikai érintésre lenne.

21F

2023. nov. 17. 17:34
 4/12 anonim ***** válasza:
78%
Nem hiszem.. egy rossz szexuális élmény meg tudja határozni azt, ha valaki úgy van vele, hogy mindegy kivel..
2023. nov. 17. 17:38
 5/12 anonim ***** válasza:
27%
Ezek szerint van ilyen. De nem értem miért nem teszel ellene? Nem hiszem, hogy nő létedre ennyire ne találnál partnert.
2023. nov. 17. 17:55
 6/12 anonim ***** válasza:
53%

Én jó ideje nem csináltam, férfiként...de még így is vannak határaim.

Lehetőség lenne, de nem fogok senkit kihasználni, akivel meg ismerkedtem, eléggé lekopósak, kamusak voltak mostanság.

2023. nov. 17. 18:13
 7/12 anonim ***** válasza:
91%
Volt egy ilyen eset amikor nagyon be voltam indulva és rairtam egy pasira aki éppen raert pár óra múlva.Nem láttam előtte sosem nem is tetszett csak d@ni akartam, a szex végül nem sikerült túl jól.mert nem is volt szimpatikus..azóta inkabb kitartok!
2023. nov. 17. 18:16
 8/12 anonim ***** válasza:
0%
Na hány jelentkező volt?
2023. nov. 17. 23:02
 9/12 gabor49 ***** válasza:
0%
biztos ha valaki nagyon ki van ehezve
2023. nov. 18. 05:52
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Én is voltam már hasonlóan, mint a 2-es. Minden körülöttem levő pasira úgy gondoltam, hogy elmennék vele. Akkor éreztem, hogy valami nem stimmel, mert normál esetben egyikkel sem mennék el. :D Aztán szerencsére találtam valakit, aki kielégít, azóta rendben vagyok.
2023. nov. 18. 17:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!