IPhone telefonnal rendelkező emberkék tudnának nekem segíteni? Bár lehet pont más fog, na mindegy. Bővebben lent.
Ugye a Beállítások menüpontban van az, hogy Telefon.
Rámegyünk, kicsit lejjebb ott van, hogy Számom. Erre is rámegyünk és ezt meglehet változtatni a saját számunkról bármire.
Tehát ha hívok valakit akkor nem a saját telefonszámomat írja ki az illetőnek hanem amit ide beírtam és elmentettem?
Nem, a számot a szolgaltatód küldi el - vagy nem küldi el, beállítástól függően-, nem pedig a telefonod.
Ez a beállított szám csak magadnak és az alkalmazásoknak szól.
Ahogy előttem írták az nem arra szolgál amire te gondolsz. Az a saját profilod illetve az alkalmazások számára van. Tehát ha a telefonban rámész a nevedre akkor ott van. Az apple id-ban ott van. Az az úgymond azonosítódhoz tartozik.
Azt hogy elküldje-e a számod vagy ne azt a szolgáltató állítja, viszont arra lehetőség, hogy nem a saját számod küldje el hanem amit te kívánsz nincs.
Köszi köszi, jól félreértettem, de hát mindig tanul az ember.
Még annyi, hogy valakinél amikor hív kiírja, hogy Budapest például, valakinél nem. Ez mitől van?
Nem tudom másnál kijelzi-e, hogy honnan hívom.
Ez nem akkor van amikor a szám például úgy kezdődik hogy +36 1…….?
Mert ugye akkor a telefon felismeri hogy ez pesti körzet.
Vagy pl. +36 57…. Jászberény.
Ez nem azt jelzi hogy te éppen hol vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!