Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Párommal öt éve vagyunk...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párommal öt éve vagyunk együtt 26 évesek vagyunk.Páromnak sok problémája van. Kicsi a vaginám, a csiklóm, és azaz igazság hogy kopasz vagyok születésemtől fogva, nem nőt fanszőrzet, és így nem tud felizgulni. Mit javasoltok? Miért vannak ezek nálam?

Figyelt kérdés
2023. nov. 10. 15:09
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%

Nálad ezek egyfajta sajátosággok, amiről nem tehetsz.

Nők milliói törik magukat, borotválják, gyantáztatják, stb, hogy kopaszok legyenek odalent. Sok nő rothadtul nem bánná, ha ott sem nőne ki folyton nekik.

5 éve együtt vagytok, és eddig nem izgatta a kopasz, szűk/kicsi puncid, csiklód?

Vagy igen?

Akkor mos mi történt?

Gondolom 5 évig nem csak sakkoztatok és jóvoltál neki?

A feleségem 30 éve borotválja, pedig nem is kérem tőle.

Engem még mindig izgat, elsősorban a nejem személye, és csak másodsorban a puncija.

Szerintem, a ”párodnak” veled van gondja és nem a punciddal.

Már bocs, de feltehetően nem a személyiséged számít neki, szimplán csak ”más puncit” szeretne.

Születésedtől fogva kopasz vagy és ezt tudhatta.

Ha a kicsi vaginán a rövidségét érted vagy azt, hogy szűk, arról sem tehetsz.

Vannak genetikai sajátosságok, mint az, ha szűk vagy kopasz valaki oda lent.

A kopaszsággal nem sokat tudsz kezdeni. A szűk punci/vagina az nem feltétlen csak adottság, lehet a pasi bénasága is.

Ne feltétlen a Te ”készülékedbe” keresd a hibát!

2023. nov. 10. 17:27
 12/22 A kérdező kommentje:
Örülök hogy a többség érti amit kérdeztem.( A többi meg nem számít). Csak az a fura, hogy öt végig jól működött minden a kapcsolatunkban.És három hónapja állt elő a fent ismertetett kifogásaival. Az igaz hogy kopasz vagyok alul, de soha nem jött oda szőrzet, de eddig miért nem szólt ezért? Senki nem tehet arról, hogy kinek mekkora a hüvelye, csiklója, mellei, vagy mekkora a hímtagja. Igazam van? Azokkal együtt kell élni, van akinek az a jó a másiknak meg a másik. Amiért aggódom az az elmúlt öt év, mert nem kevés vagyonunk van,amit nem tudok bizonyítani hogy ez meg az az én vagyonomat illetné.Sajnos nem vagyok jogban járatos, de ügyvédre lesz szükségem, azt már eldöntöttem.Nem tudom valakinek volt e már hasonló ügye? Hogyan oldódott meg a probléma?
2023. nov. 10. 17:28
 13/22 anonim ***** válasza:
60%

Ha csupasz vagy alul az a férfiak 80%-ának bejön. Én imádnám bár a nyírt szórrel sincs bajom. A csikló mérete sosem volt probléma. Se a kicsi se a nagy. Az hogy szűk vagy az elvileg minden nőnél egy vágyott tulajdonság, és én is imádom ha egy csaj szűk.

Bár ha jobban figyelek akkor azt írod h kicsi a vaginád ami nem tudom mit takar. 18 éves csajoknak vannak olyan videói amiken "dragon dildo"-nak nevezett dolgot tolnak be maguknak, szóval a punciba elképesztő dolgok férnek be.

Ezek a kifogások lehet hogy van akinél értelmet nyernek de nálam a marhaság kategóriában vannak.

A közös vagyonnál pedig talán segít ha a párod elismer dolgokat. Pl hogy te ezt vagy azt vetted, stb. Erről írásos nyilatkozat vagy hangfelvétel pl megfelelő lehet. De lehet h érdemes lenne ingyenes jogi segítséget kérned. Úgy tudom vannak hivatalok ahol kaphatsz.

2023. nov. 11. 02:21
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Azért érti meg a többség, amit írtál, mert az értetlenkedők kiszedték belőled, mit is akartál kérdezni. Ez az egyik. A másik, a pasid megúnt, más van neki, csak kifogást keres, hogy a te hibádból szakítsatok. Nem együtt fogtok megöregedni, készülj rá!
2023. nov. 11. 14:34
 15/22 anonim ***** válasza:

A #11-es vagyok.

Kérdező!

Feltételezem élettársi kapcsolatban voltatok és gondolom nem bejegyzett élettársi viszonyban.

Nem olyan egyszerű az osztozkodás, ha nem közös a megegyezés. Ekkor eleve jogi úton lehetséges a "megoldás". Ha valamit követel valamelyik fél, azt neki bizonyítani kell, hogy őt illeti…

2023. nov. 11. 17:49
 16/22 A kérdező kommentje:
15 nek. öt éve vagyunk együtt a párommal, ebből négy évet élettársi kapcsolatban voltunk, egy éve pedig törvényes házasságot kötöttünk. Az utolsó félévünk pedig a haragos viszonyunkról szól. A házat még az élettársi kapcsolatunkba szereztük, az kettőnk nevén van, a személygépkocsinkat már a házasságunkban vásároltuk.A Balatoni nyaralónkat is a házasságunkat követően vásároltuk.A vita abból van, mivel én is egyedüliként örököltem két helyről is, a párom is örökölte a szülei családi házat, ez lett az élettársi kapcsolatunkba, de a kettőnk nevén van.Párom azt mondja az ö öröksége sokkal értékesebb, mint amit én örököltem a két helyről. De végül is már annyi bizonyított, hogy a férjemnek már van egy másik nője, akivel már egy hete folyamatosan él,és nem enged be a közös házunkba, mert a nője ott van. Hát nem egyszerű a mi helyzetünk, nem egyszer volt már rendőrség segítése, de azok azt mondják, csak akkor hívjuk őket, ha már vér folyik.Mit lehet tenni ilyenkor? Én nem akarok válni, páromnak viszont van egy másik nője.
2023. nov. 12. 08:15
 17/22 anonim ***** válasza:
Nem akarsz válni? Mert mire számítasz?
2023. nov. 12. 10:08
 18/22 A kérdező kommentje:
Ha én adnám be a válókeresetet akkor az én hibámból mondaná ki a bíróság a válást, amivel elveszíteném a vagyonomat szerintem. És ezért nem akarok elköltözni a házból, úgy gondolom a fele az enyém.
2023. nov. 12. 10:16
 19/22 anonim ***** válasza:
Erre valók az ügyvédek. A parodnak van valakije, akkor az nem a te hibádból valast jelent. És a vagyon elosztasban semmit nem számít, ki adja be a válást, ki a hibás. Hacsak nincs ilyen szerződés kötve. Nics egy ember körülötted, aki egy kicsit is tud okosat mondani? Csak kitalálsz dolgokat.
2023. nov. 12. 10:34
 20/22 A kérdező kommentje:
Ha perre kerülne az ügy akkor lennének tanuk, akik tudják bizonyítani a tényeket. Még soha bírósági eljárásban nem voltam, nem tudom hogyan zajlik egy peres eljárás. De keresek ügyvédet, mert megéri szerintem többet nyerek, mint veszíttek.
2023. nov. 12. 13:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!