Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Párommal öt éve vagyunk...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párommal öt éve vagyunk együtt 26 évesek vagyunk.Páromnak sok problémája van. Kicsi a vaginám, a csiklóm, és azaz igazság hogy kopasz vagyok születésemtől fogva, nem nőt fanszőrzet, és így nem tud felizgulni. Mit javasoltok? Miért vannak ezek nálam?

Figyelt kérdés
2023. nov. 10. 15:09
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
75%

várjuk egy kicsit :)

Pontosan ki kicsoda a történetben? ki a fiú-lány?

Szóval van egy nő aki panaszkodik, hogy kicsi a vaginám, a csikóm.

Van egy fiú aki panaszkodik h nincs fanszőrzet és kopasz is? És mivel a faszinak nincs fanszőrzete és kopasz a nő nem izgul fel rá?

Vagy a csaj a kopasz?

2023. nov. 10. 15:17
 2/22 anonim ***** válasza:
85%
5 éve együtt vagytok úgy, hogy az egyik félnek nem vonzó a másik... nem csak a korotok 26...
2023. nov. 10. 15:19
 3/22 A kérdező kommentje:
Egyes válaszolónak. Miért tekergeted ki a kérdéseket. Amiket leírtam azokat mindent a párom mondja nekem kifogásként. Igen én vagyok kopasz, mert nem nőt fanszőrzetem. És a párom mondja nekem, hogy így nem tud felizgulni rám. Érdekes eddig soha kifogásai nem voltak. De ha még nem vagy 18 éves, akkor menjél ki erről a portálról.
2023. nov. 10. 15:25
 4/22 anonim ***** válasza:
93%
Ne haragudj kérdező, elég jól tudok értelmezni, de ezt a kérdést én se tudom.
2023. nov. 10. 15:53
 5/22 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem inkább pároddal van a baj, sőt inkább szerintem nem igazán van oda érted ha az úgy nevezett hibáidra fogja hogy nem tud veled együtt lenni.
2023. nov. 10. 15:54
 6/22 anonim ***** válasza:
91%

Nekem úgy tűnik mintha te nem lennél 18.

Mert fogalmazni sem tudsz.

2023. nov. 10. 15:58
 7/22 anonim ***** válasza:
71%
Én a szűk, kopasz puncit szeretem. A csikló mérete nem szempont, de ha lehet ne legyen nagy. Ebből következik, hogy nem jó helyen vagy. Legyél az én csajom.
2023. nov. 10. 16:10
 8/22 anonim ***** válasza:
69%
Szűk punciba az én nagy faxom az ideális. A pasid hisztis, zavard el... 😄
2023. nov. 10. 16:49
 9/22 anonim ***** válasza:
100%
Hát en értettem a kérdést. Mivel leginkabb csupasz punci az általánosabb, sok lány(és fiú) áldásként tekintene a gyárilag csupasz puncidra. A csiklo mérete (ami kilátszik) adottság, ami sokkal-sokkal lenyegtelenebb mint a farokméret. Barmekkora a csiklód, nincs okod szegyenérzetre . A szűk hüvely megint egy áldás véleményem szerint, de semmiképp nem negatív dolog. Kivetel a vaginizmus, de sztem itt n erről lehet szó. Azt mondanám, a parod kifogásai azt mutatjak, teged nem kíván igazán. Ne görcsölj rá, ha ez van, cserére szorul. Hidd el, normalis férfiak százezrei szeretnének a hozzad hasonló adottsagokkal rendelkező lánnyal összejönni.
2023. nov. 10. 16:52
 10/22 anonim ***** válasza:
100%

Az hogy kopasz a puncid csak egy áldás inkább.

Bár én nagyon szeretem ha szőrös, de ez nem lenne váló ok.

Attól nem igen kell jobb hogy nem kell borotválni és nem szúr sosem, és nem pattogzik ki.

AZ meg hogy kicsi a vaginád és a csiklód, ez is az egyik legjobb dolog.

Szerintem ő talált valakit aki másabb mint te és most arra vár hogy te szakíts .

Mindíg vannak lúzerek akiknek az nem jó ami van.

2023. nov. 10. 17:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!