Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok erről?
A barátommal bementünk egy boltba, hogy vegyen magának kaját. Kiválasztotta a kakaóscsigát, mire én: "Édeset, mikor éhes vagy?"
Erre ő: "Mert akkor mit egyek?" - kérdezte egyből kicsit érdesebb hangon.
"Miért nem eszel ilyet?" - és rámutattam a zsemlékre. Erre a válasza az volt, hogy "Mert nem vagyok én kutya". Tudja, hogy én szeretem a zsemlét üresen is xd Csak annyi, hogy úgy gondolom, nem illik lefikázni ilyen csúnyán azt, amit a másik szeret, mert sértő.
Szóval igen, az esemény nyilván nem egy kedves jelenet volt, azonban hozzátenném, tudom nem komoly ügy, csak érdekelne, hogy alaptalan-e, hogy rosszul esett a dolog.
Nekem is beszóltak amikor kakaoscsigát vettem kisgyereknek.
(Egy öreg neni kiröhögött hogy meg rendesen etetni se tudok egy gyereket hanem ilyen sz.rokkal amikben tápanyag sincs)
Hát rosszul esett.
De annyi jott nekem át hogy a kakoscsiga ezek szerint egy irritálo tényezo ebben a naaagy egészségtudatoa világban es joformán bűnt követek el azzal ha uristen kakaoscsigát veszek/eszek én proli sz.rember.
Szal ennyit a fenti sziturol is.
Ja. En nem szoltam semmit vissza. Mert egy öreg néni.
A páromnak valszeg en is lereagáltam volna, de másképp. Visszakerdeztem volna talán hogy mert a kokó egészségesebb? :D vagy ilyesmit
1.voltam
Te minek kezdted el baxtatni? Ő meg a kakakóscsigát szereti. Vagy neked szabad?
Gondolom, azért lett egyből ingerült, mert unja már, hogy mindenbe belekötsz, aztán vérig sértődsz, ha visszaszól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!