Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek mennyi igazság...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mennyi igazság van abban, amit ez a nő írt a nőkről?

Figyelt kérdés

"Mi nők sokszor egyáltalán nem azt mondjuk, mint amit gondolunk, ezzel őrületbe kergetve a férfiakat. Ennek ellenére elvárjuk, hogy ők pontosan tudják, mi a helyes válasz vagy cselekedet, annak ellenére, hogy mi az ellentétét mondjuk nekik. Azt szeretnénk, ha olvasnának a gondolatainkban, és ha mondunk nekik valamit, akkor elvárjuk, hogy ne azt csinálják."

Forrás ès teljes cikk: [link]

2022. febr. 5. 19:55
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
90%

Részemről nem igaz.

Azt mondom, amit gondolok, pláne magánéleti viszonyokban (munkahelyen érdekes lenne, ha MINDIG azt mondanám).

Azt várom, hogy ha mondok valamit, hogy úgy csinálja, soha az életben nem kértem olyan dolgot, amit valójában nem is akartam.

2022. febr. 5. 19:59
 2/16 anonim ***** válasza:
81%

Hülyeségeket beszél. Egy férfi legyen minimum gondolatolvasó.

Amúgy, tényleg hülyeség. Pont úgy nincsenek egyennők ahogy egyenférfiak sem. Ki ilyen, ki olyan.

2022. febr. 5. 19:59
 3/16 anonim ***** válasza:
76%

Ridikülről idézel? :D Mi lesz legközelebb, betanulsz kívülről egy netflixes zs-kat romcomot és abból fogsz random részeket idehányni, mint megdönthetetlen ősi bölcsességeket? :D

Az incelek tényleg mindent elkövetnek, hogy még véletlenül se legyenek férfiasak.

2022. febr. 5. 20:04
 4/16 anonim ***** válasza:
83%

"Azt szeretnénk, ha olvasnának a gondolatainkban"

Nem, erről szó sincs. Viszont elvárom, hogy figyeljen rám, és ha figyelmes, akkor sok apróságot tudni fog.

2022. febr. 5. 20:08
 5/16 anonim ***** válasza:
86%

Nem hiszek ezeknek az írásoknak.

Minden napra jut egy nagyon okos ember aki leírja a véleményét a nőkről, férfiakról, szerelemről csalódásról párkapcsolatokról stb.

Minden napra jut egy.

És nagyon sok marha van aki issza ezeket a beszédeket.

Itt is minden felhasználó tudna írni egy ilyen véleményt.

2022. febr. 5. 20:09
 6/16 anonim ***** válasza:
60%
Ez a szöveg azt jelenti, hogy tökmindegy mit mond. A lényeg, hogy mit csinál vagy tudjuk-e mit akar tenni az adott helyzetben. Ilyen problémám már rég nincs. Egyrészt mindig sejtem mire gondol a másik, másrészt meg nem vagyok követőmódra állítva, így mindegy mit mond, ha velem akar lenni, akkor jönnie kell utánam.
2022. febr. 5. 20:27
 7/16 anonim ***** válasza:
86%

Azt mondom, amit gondolok, de a figyelmesség, nem árt, amit a 4-es megfogalmazott.

"Viszont elvárom, hogy figyeljen rám, és ha figyelmes, akkor sok apróságot tudni fog."

Szerintem ez mindenféle kapcsolatban alap.

2022. febr. 5. 20:36
 8/16 anonim ***** válasza:
100%

A nemekre jellemző viselkedésen a külső nemi jellegeken kívül a nők férfiak szerinted miben különböznek?

Leszámítva a személyiségek sokszínűségét!

2022. febr. 5. 20:50
 9/16 anonim ***** válasza:
80%

Ez csak a szokásos baromság. Szegényeknek írni kell valami hülyeséget, amit hajlandók elolvasni az emberek.

Nők és férfiak között is van ilyen.

2022. febr. 5. 20:59
 10/16 anonim ***** válasza:
90%
Engem az érdekel, ha valaki A-t mond, más B-t, miért csak az A-t halljátok meg? Mintha AKARNÁTOK, hogy a nők bonyolultak legyenek, mert ha kiderülne, hogy ugyanúgy lehet kommunikálni velük, mint a haverkákkal, akkor nincs mentség meg kifogás, hogy miért vagytok szar barátok/férjek.
2022. febr. 5. 21:02
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!