Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogy tudom elérni hogy minnel...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Eger macska kérdése:

Hogy tudom elérni hogy minnel előbb és hogy fel is álljon?

Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy 18 vagyok de voltam már egy prosti nőnél hogy el szerettem volna veszteni a szüzességem, mielőtt mentem ki csaptam hogy tovább birjam de le vetkőzött a nő és csak össze ment fel sem áll lehet mert izgultam de emiatt nagyon bénának érzem magam, szóval ha 3 napig nem csapom ki és úgy megyek vissza akkor valszeg fel fog állni?
2023. nov. 4. 20:26
 1/5 anonim ***** válasza:
19%
Reméljük nem...
2023. nov. 4. 20:29
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

A stressz, a teljesítménykényszer a legnagyobb libidógyilkos. Tökmindegy ha akár 3 hónapig se csapod ki, ha rástresszelsz akkor megint kapufát lősz.

Egyébként mi a francért verted ki előtte? Le akartad nyűgözni a k.rvát vagy mi? (azzal nyűgözöd le ha fizetsz neki, meg minél gyorsabban letudja veled a fuvart) Így most csak saját magaddal b.sztál ki, kicsengetted a lét, de a helyett hogy elveszítetted volna most szoronghatsz hogy milyen lúzer voltál, "gratulálok".

Szimplán menj el másik prostihoz és ne érdekeljen, hogy 5 percig bírod, vagy 50-ig, mártogasd meg a hömpörőd a málnásban hogy ne nyomasszon a tudat szűz vagy. Utána meg rakd a helyére a tökeid és kezdj el végre csajozni.

2023. nov. 4. 20:56
 3/5 anonim ***** válasza:

Minek csaptad ki? 🤦‍♂️🤦‍♂️

Legközelebb ne csapd ki, és menj egy masik prostihoz!

2023. nov. 4. 21:17
 4/5 A kérdező kommentje:
Ha másik prostihoz megyek mivel lesz jobb?
2023. nov. 4. 21:22
 5/5 anonim ***** válasza:
#4 az hogy nem ugrik be a környezetről, a csajról a múltkori fiaskód (mint többlet stresszforrás). Ehhez a csajszihoz max. akkor menj vissza ha különösen türelmes, megértő volt, vagy ha már 1-2-őt levarrtál és bizonyítani akarsz saját magadnak hogy idenéz kisanyám megy ez nekem.
2023. nov. 4. 21:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!