Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A suna-muna megváltozik...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A suna-muna megváltozik szülés után?

Figyelt kérdés
Összejöttem egy nővel akinek már két gyermeke van! Lassan sorra kerülhetne a dolog, hogy ágyba bújjunk. még húzom, halasztom a dolgot, ugyanis nem voltam még olyan nővel, aki már kétszert szült.amúgy sem tartom szép látványnak a suncit! hogy néz ki egy ilyen nőnek a nuncija? félek, hogy kiábrándulok, és nem fog a lándzsa harcra készre állni!

2023. okt. 31. 21:01
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
79%

Extrém esetekben a szülésnél fellépő komplikáció miatt károsodhat maradandóan a hüvely, illetve vannak olyan betegségek, amelyek miatt ellanyhulnak a hüvely izmai.

Ezek viszont olyan ritka és súlyos egészségügyi állapotok, amelyekben eleve szóba sem jön a szex...

Tehát nem, normál esetben a vagina nem károsodik a szülés miatt, ha pedig mégis, akkor a nőnek a legkisebb baja is nagyobb annál, hogy a pasijának jó-e a szex.

2023. okt. 31. 22:22
 12/17 anonim ***** válasza:
68%

Amúgy kevésbé ismert tény, hogy a "családok védelme érdekében" a hüvelyszűkítő műtétet a tb támogatja.

Vagyis indokolt esetben ingyenes.

2023. nov. 1. 05:44
 13/17 anonim ***** válasza:
84%
Egy gyerekem van, normális szülésem volt anno, de semmit nem változott a helyzet, sőt a varrás miatt talán még szűkebb is lettem.
2023. nov. 1. 07:27
 14/17 anonim ***** válasza:
7=a naiv lovag 😂
2023. nov. 1. 09:24
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Ránézésre jellemzően nem változik, legfeljebb ha nagyon rondára sikerül a gátmetszés és annak összevarrása. De süllyedések, izomlazulás/gyengülés előfordul sok esetben. Változó, hogy ez a férfi számára mennyire érezhető, legtöbbször a nőnek okoz kellemetlenséget: fájdalmat vagy azt, hogy már nem olyan érzés a szex, mint előtte, nem tudja élvezni. Szóval neked szerintem nincs különösebb aggódnivalód.
2023. nov. 1. 10:11
 16/17 anonim ***** válasza:
52%
12-es, ez jó, látszik, hogy azért az államnak is van még minimális józan esze :D
2023. nov. 1. 13:35
 17/17 anonim ***** válasza:
Szerintem ilyen hozzá állással inkább hagyd békén. Ne rontsd szegény nő önbecsülését. Próbálkozz fiúknál.
2023. dec. 2. 23:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!