Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A suna-muna megváltozik...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A suna-muna megváltozik szülés után?

Figyelt kérdés
Összejöttem egy nővel akinek már két gyermeke van! Lassan sorra kerülhetne a dolog, hogy ágyba bújjunk. még húzom, halasztom a dolgot, ugyanis nem voltam még olyan nővel, aki már kétszert szült.amúgy sem tartom szép látványnak a suncit! hogy néz ki egy ilyen nőnek a nuncija? félek, hogy kiábrándulok, és nem fog a lándzsa harcra készre állni!

2023. okt. 31. 21:01
1 2
 1/17 anonim válasza:
16%
Nyilván tágabb. Ha zavar, akkor max ejted. Keress még nem szült nőt, vannak elegen.
2023. okt. 31. 21:16
 2/17 anonim ***** válasza:
97%

"amúgy sem tartom szép látványnak a suncit!"

Akkor talán ideje lenne pasiknál próbálkozni. Ne hazudj tovább magadnak😉

2023. okt. 31. 21:16
 3/17 anonim ***** válasza:
100%

Nyilván az is számít, de nem a sunamuna határozza meg hogy milyen a szex. Ezt felnőtt férfiként illene tudni

Te a leírásod alapján majdhogynem undorodsz tőle, úgy hogy még gondolom nem is láttad.

Próbáld ki! Mi vesztenivalód van? De a kellő vonzalom nélkül egyik sunival se lesz jó

2023. okt. 31. 21:35
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Atyaúristen... Te valami troll kisgyerek vagy, remélem, és nem egy felnőtt... férfi.
2023. okt. 31. 21:37
 5/17 anonim ***** válasza:
71%
#4-es, az hát, gondolom, nemrég véletlenül feldobott neki a böngésző valami szexjáték-reklámot, a kissrác életében először látott egy női nemi szervet, és most teljesen bezsongott.
2023. okt. 31. 21:45
 6/17 anonim ***** válasza:
21%

Max ami változik az a nők fejében van nem a testükben.

Ha megvan a gyerek, rá 3-4 évre.

Nem hajlandóak többet dugni a férjükkel.

Én sem ertem teljesen ezt.

Hogy azzal aki a gyermeke apja, aki szereti őt, azzal nem dug.

De frissen megismert ffi meg rarejszolhat az arcara meg se ggbedughatja.

Megis ez a helyzet igen sok esetben.

2023. okt. 31. 21:50
 7/17 anonim válasza:
78%
Elnezest az utolsót muszáj voltam lepontozni
2023. okt. 31. 22:00
 8/17 anonim ***** válasza:
55%

Annak sincs sok realitása, mikor a férj aggódik, hogy x év után más lesz a puni. De te még nem is láttad!

Amúgy meg van, akinek a gátmetszés után szûkebb. Ha a doki xarul varrta.

2023. okt. 31. 22:05
 9/17 anonim ***** válasza:
67%

3x szultem

De nem ezert valtozik a nemi azerven hanem alapbol valtozik ahogy a ferfiake is. A szine a merevsege a meret stb...

De szules itan is ugyan olyan szuk vagyok mint elotte. Vagyis erzesre nincs valtozas. Legalabbis a ferjem szerint 🙂

2023. okt. 31. 22:13
 10/17 anonim ***** válasza:
45%
Egyéni. Én egyszer szültem, semmit nem változott. Amúgy biztos, hogy a nő hüvelyi úton szült? Mert a császármetszés is szülés. Az viszont aggasztó, hogy amúgy se vagy oda annyira a sunci-muncikért.
2023. okt. 31. 22:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!