Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire gyakori a szüzesség 30 év körül a férfiak
körében?
7/
Elméletben tényleg úgy működik mert ugye a nőknél van a lábuk közt ami a férfinak kell.De a valóságban ez kicsit másabb én is alig akarom elhinni de rengeteg nő magányos vagy éppen nem szexel pedig nem is csúnyák csak kinek mi az igénye van aki csak a társával akarná de nincsen de igen ott is van aki összefekszik ezzel azzal mint ahogy férfiakban is van ilyen is olyan is.A pszichológusom mondta,hogy rengeteg nő magányos pl és pedig nem csúnya nők is járnak hozzá.Az a baj az ember a saját gondjából kiindulva meg a netet médiát nézegetve teljesen más dologra jut aztán kialakul a hamis kép ezzel én is küzdök sajnos.
2023. okt. 21. 16:18
Normális epeszu ember belatja hogy a szex hazassag elott nem csakn sulyos bun, hanem tonkte teszi az igaz szerelmet! Meg kéne etetni a golyóit sok olyan igénytelen kannal, akik raadasul szabadosan ágyba viszik a lányt anelkul hogy felesegul vennék!
2023. okt. 21. 17:46
De azok a lányok is pár alapos picsánrugasra erettek, akik hazassag elott akarnak lefekudni, ugy, hogy ezt jonak tartjak es meg csak eszukbe se jut, hogy ennek hol es mikor van az ideje. Fiuk es lanyok egyarant
2023. okt. 21. 17:51
11/ rosszul tudod.
ha ezek a nok akiket emlitettel, fel mennenek tinderre vagy barhova mar egybol lenne 200 jelentkezo rajuk. vagy el mennenek egy buliba tuti leszolitana oket valaki. vagy ki irna ide egy kerdest es ra irna 500 f@sz
2023. okt. 21. 18:03
14 es átlagos csaj mesélte hogy buliban van jelentkező nem is egy de ha nagyon gáz pasik nyomulnak az is elveszi az életkedved. És nem külsőre hanem full paraszt vagy idióták akik csak ágyba vinnék vagy csak a wc nél akarnak valamit. És hasonlót hallottam több csajtól úgyhogy nekik sem sokkal egyszerűbb. Nem a sex a lényeg hanem hogy találj valaki normálisat
2023. okt. 21. 18:45
haha, de nekik meg mindig jobb mint egyes fiuknak/ferfiakna akiknek 0 jelenkezo van.
legalabb oket erdekli valaki/valakik.
2023. okt. 21. 19:03
Letépném a golyóit azoknak, akik házasságon kívül szexuálnak és ezt erénynek tartják. Ez nem erény, ez szégyen és gyalázat... És megetetném velük.
2023. okt. 21. 19:13
Te vagy már egy keresztény🤣 ez ilyen next-level pap 😂
2023. okt. 21. 19:15
Képletesen értendő. De hogy hány szemét van, akik beleviszik az ártatlan lányt a rosszba, utána a gyereket nem vállalják, sőt, egyesek magzatgyilkosságba hajszolják a barátnőjüket, kimenekülnek a felelősség alól, ez szélsőséges, de gyakori, ilyen esetben mint a gyáva patkányférgek, a süllyedö hajóról, nem vállalnak fel semmit. Erről van szó. Büntetni kéne.
2023. okt. 21. 19:21
14/
Nem arról beszéltem,hogy mi lenne hanem,hogy mi van.
2023. okt. 22. 00:32
Kapcsolódó kérdések: