Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire gyakori a szüzesség 30 év körül a férfiak körében?
Figyelt kérdés
Én 28 vagyok, nem volt még aktus.2023. okt. 21. 13:52
1/24 anonim 

válasza:

Nem az a fontos hogy elveszísd hanem hogy élj érezd jól magad és olyannal csináld akivel élvezed
2/24 anonim 

válasza:

Pont ugyan annyi vagyon, mint te, nálam sem.
Szerintem 5% lehet az arány, és ez nem is nagyon változik.
Szeretnék kapcsolatot és a korosztály nagyja is a célban van, de zárkózottak.
Ha egy év alatt nem változik, (miért is változna,) akkor szegény országból feleség a megoldás. (Bár ezt nem kérdezted, csak tanács.)
3/24 A kérdező kommentje:
#2: Az biztos, hogy a filippínó nők szeretik a fehérrépát.
2023. okt. 21. 14:31
4/24 anonim 

válasza:

Itt szerintem sokan vagyunk. Mondjuk én nem akarok feleséget. Környezetemben minden házasság rosszul végződött, ha vonzanám a nőket is csak dugnék és kész. Mivel arra viszont vágynék.
5/24 anonim 

válasza:

Ritka. Én egyet sem ismerek a több száz barátom, haverom közül.
6/24 anonim 

válasza:

4/
Osmerős a helyzet már a vágy rész én is hasonló cipőben vagyok ☹
7/24 anonim 

válasza:

ha nők lennetek, csak egy csetintes kellene, vagy meg annyi sem es egesznap baxhatnatok.
8/24 anonim 

válasza:

Fogalmam sincs mennyi lehet, de nem is érdekel. Attól még nekem nem lesz jobb. Kicsi baráti társaság, ritkán járok el itthonról, önbizalomhiány. Igy nehéz ismerkedni. Egyszerüen nem vesznek észre. És könnyen összejön a 30+ szüz.
9/24 anonim 

válasza:

Értelmes férfi a feleségének ajándékozza a szuzesseget, a naszejszakan.
10/24 anonim 

válasza:

nahát, a nők mindenhol kapnak udvarlókat, még akkor is ha nemis kérik😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!