Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Gyakori hogy egy nő nem tudja...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyakori hogy egy nő nem tudja elveszíteni a szüzességét mert nem kell egy férfinak sem?

Figyelt kérdés
Most itt a normális, nem árokásó, alkoholista stb férfiakra gondolok.
2023. ápr. 25. 15:08
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem.

Én azt látom, hogy az utolsó, büdös, igénytelen nőknek is valahogy sikerül bepalizni.

2023. ápr. 25. 15:11
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Én egy ilyen nőt ismerek. Nagyon csúnya arca van, kövér is, ráadásul nem formásan dagi, hanem a nagy pocak, fonnyadt segg kombó. Viszont rendszeresen jár fodrászhoz, körmöshöz, stb, ezért azt gondolja, hogy emiatt ő egy 10/8. Minimum 10/8-as férfiakra próbál rámenni, de senkinek sem kell. 33 évesen még szűz.
2023. ápr. 25. 15:24
 3/11 anonim ***** válasza:
96%

Nagyon ritka.

Mondjuk az más kérdés, hogy ha rajtam múlna, a nők 70 százaléka szűz maradna🤔🤔🤔

2023. ápr. 25. 15:36
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Az már tényleg egy gnòm, igénytelen nő lehet
2023. ápr. 25. 15:59
 5/11 anonim ***** válasza:
6%
Kedves barátom, a szüzességet nem elveszíteni kell és nem ez az élet célja. Az életben házasodni kell és a szüzességet ott ajándékozni a másik félnek.
2023. ápr. 25. 16:14
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Ha akarja akkor talál. Az nem talál aki az elvárások lécét sokkal-sokkal magasabbra helyezi a saját adottságainál (ld. varrónő ne akarjon főorvost mondást). Ha csak szex akkor viszont akár saját magánál több ponttal magasabb pasikat is simán talál ha bekínálja magát.

Swingerekben látom hogy nem túl helyes nők simán dugnak jóképű, sportos pasikkal - de ugyebár ott a szexen van a fő hangsúly nem bármiféle kapcsolaton.

2023. ápr. 25. 16:19
 7/11 anonim ***** válasza:
Kérdező, te magad lennél ilyen helyzetben?
2023. ápr. 25. 17:22
 8/11 anonim ***** válasza:

Itt vagyok élő példának.

Sosem közeledtek hozzám,nyilván azért is,mert nem vagyok csinos.

Nálam már nem hiszem,hogy változni fog. 24/l

2023. ápr. 25. 22:26
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

#8!

Csak a csinosságod a baj, vagy van még valami más is?

2023. ápr. 25. 23:20
 10/11 anonim ***** válasza:
Nem gyakori. Ahhoz nagyon elhanyagolt nőnek kell lenni!
2023. máj. 7. 16:37
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!