Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ez beteges? Van egy kamerám...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez beteges? Van egy kamerám az ajtómnál, és észrevettem, hogy egy nagyon formás tinilány megy a szomszéd kiscsajhoz, és én felveszem őt mindig?

Figyelt kérdés
Azt hittem, hogy olyan 15-16 körüli, de kiderült, hogy most lett 13(!!!) iszoyatosan beteg állatnak érzem magam, főleg, hogy 30 vagyok, de olyan csodálatosan néz ki, le is van mentve, külön mappa a gépen, és néha már csak azt várom, munkából hazaérve, hogy megnézzem a felvételeket, és átadjam magam a szépségének... Egyszerűen elképesztően gyönyörű ez a lány... Mit tegyek?!?!?!?!?!
2023. okt. 17. 10:59
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
85%
Igen, ez beteg. Ezért kb fel is lehetne téged jelenteni.
2023. okt. 17. 11:04
 2/16 anonim ***** válasza:
81%
Ez tényleg nagyon beteges
2023. okt. 17. 11:10
 3/16 anonim ***** válasza:
83%

Állíts a kamerán, hogy ne a szomszédot vegye, mert törvénybe ütközik! A mappát töröld!

Aztán nézz szét az utcán, és rájössz, hogy rengeteg elképesztően gyönyörű nő van a saját korosztályodban is. A kamasz lányokat meg hagyd meg a kamasz fiúknak.

Ha nem megy, akkor szakember, mert beteg vagy!

2023. okt. 17. 11:10
 4/16 anonim ***** válasza:
96%
Ezért még börtönbe is kerülhetsz.
2023. okt. 17. 11:21
 5/16 A kérdező kommentje:
Amúgy a kamera abszolút nem őt veszi, csak hát csak bele-belelátszik egy kicsit, kérdeztem ez oké-e neki, azt mondta, hogy nem gáz, legalább ha nála is történik valami, majd szólok. Mondtam, okés... És eddig mindig csak át-átfutottam, gyakran nem is tartottam meg, törölte a program automatikusan minden héten...
2023. okt. 17. 11:21
 6/16 anonim ***** válasza:
11%
Ha már ilyen mázlista vagy legalább hülye ne legyél. Kuss én élvezkedj. Nem kellene ország világ előtt kitárnod az ilyen dolgokat. Szerintem
2023. okt. 17. 11:25
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nincs neki semmi felvétel a szomszéd csajokról, csak élvezkedik efféle kérdések kiírásával.
2023. okt. 17. 12:10
 8/16 anonim ***** válasza:
93%
Igen, beteg. Undorító.
2023. okt. 17. 12:22
 9/16 anonim ***** válasza:
50%
Beteg pedofil f.sz. Csak úgy megjegyzem: kiemelt bűncselekmény s ha elkapnak akkor a felügyelőknek komoly fejfájást fog okozni hogyan különítsenek el, mert azonnal kibokszolják a fejed a zárkatársaid (úgyis ki fogják, el fognak valahol kapni).
2023. okt. 17. 14:12
 10/16 A kérdező kommentje:
Hát de mi a kiemelt bűncselekmény? Utcára néző kültéri kamera.
2023. okt. 17. 14:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!