Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek észrevette a szomszédom, hogy leskelődtem? Akarhat-e valamit?
Figyelt kérdés
Tegnap este engedtem volna le a redőnyöket az emeleten, amikor is láttam, hogy az oldalsó szomszéd (pont rálátni a hálójára az egyik szobából) éppen vetkőzik. Elkezdtem nézni, de utána véletlenül odapillantott és elhúzta a függönyt, szerintem amúgy tuti, hogy észrevett és azért. Ma amikor hazaértem mondta anyum, hogy szólt, hogy holnap ha hazajön a munkából, akkor átkellene menni segíteni valamiben. Szerintetek? Esélyes, hogy dugni akar? Amúgy nem néz ki rosszul, 40-es MILF.2017. nov. 19. 23:12
1/8 anonim válasza:
Szerintem saját kezűleg fogod megjavítani a redőnyét, mert tudja rólad, hogy ügyes kezed van.
2/8 anonim válasza:
Mintha csak egy filmben láttad volna a jelenetet...
Ja, hogy tényleg abban láttad?
Degáz...
3/8 A kérdező kommentje:
Miért is lenne kamu tesi? Mert veled még nem történt ilyen? 🤷
2017. nov. 19. 23:39
4/8 anonim válasza:
Nem, mert ezt álmodtad, vagy valami szar amcsi filmben láttad.
Amúgy meg, ez a magyar valóság, dolgozni hív át INGYEN, nem ba....szni
5/8 anonim válasza:
Tesi? Most akkor tesióráról beszélsz, vagy hamuról?
6/8 anonim válasza:
Igen. Láttam, hogy leskelődtél. Holnap át kellene jönnöd és a nappalit újra vakolni, lebetonozni, hidegburkolni és három soron lefesteni. Ha kész, akkor baszunk.
7/8 anonim válasza:
Még hányszor írod ki ezt a kérdést? Inkább menj aludni kisfiam.
8/8 László Próféta válasza:
Ha nálunk ilyen lenne, hogy egy jó nő vetkőzik, akkor tuti hogy még a katonai távcsövet is elővenném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!