Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Panelban mennyire gyakori a megcsalás?
Barátnőmmel most költöztünk be pár hónapja és észrevettem, hogy az alsó szomszédban a pasi már az elején is megnézte.
Tegnap este levitte a szemetet párom és az erkélyről láttam hogy a járdán beszélget a pasival, mosolyogva és a haját piszkálva. Amikor megkérdeztem mi tartott ennyi ideig amit nem tagadott, megmondta hogy a szomszéddal beszélt csak, viszont bennem ez megmaradt azért de lehet csak túl gondolom.
Annyi lenne a kérdésem, hogy aki panelban lakik szintén, mennyire volt gyakori a megcsalás? Nem mondom hogy ez fog lenni csak nyitva szeretném tartani a szemem mivel egy bejárat van az összes lakáshoz, elkerülhetettlen hogy másokkal is beszélgessen párom. Viszont több pasi lakik itt egyedül mint pár.

Nagyon remélem, hogy a szomszéd megdugja a nődet 😃
Ha ilyen pasim lenne, én is inkább a szomszéddal dugatnám magam. 😃

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!