Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Panelban mennyire gyakori a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Panelban mennyire gyakori a megcsalás?

Figyelt kérdés

Barátnőmmel most költöztünk be pár hónapja és észrevettem, hogy az alsó szomszédban a pasi már az elején is megnézte.

Tegnap este levitte a szemetet párom és az erkélyről láttam hogy a járdán beszélget a pasival, mosolyogva és a haját piszkálva. Amikor megkérdeztem mi tartott ennyi ideig amit nem tagadott, megmondta hogy a szomszéddal beszélt csak, viszont bennem ez megmaradt azért de lehet csak túl gondolom.

Annyi lenne a kérdésem, hogy aki panelban lakik szintén, mennyire volt gyakori a megcsalás? Nem mondom hogy ez fog lenni csak nyitva szeretném tartani a szemem mivel egy bejárat van az összes lakáshoz, elkerülhetettlen hogy másokkal is beszélgessen párom. Viszont több pasi lakik itt egyedül mint pár.

2023. okt. 16. 18:32
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
71%

Szerintem ez bukó.

Egyértelmű a leírtak alapján, hogy ha a pasi elég tökös, meglesz neki a barátnőd.

Sajnos onnan tudom, hogy jártam már így.

2023. okt. 16. 18:35
 2/32 anonim ***** válasza:
90%

Nézd tök mind1 hova költözik a barátnőd

Akit lehet vinni. Azt viszik is

Én egy lánykoleszban laktam a fősuli alatt a legtöbb lánynak volt párja de. Reggelig tudnék mesélni .

Szóval ez nem lakóhely függő

Aki olyan akit lehet azt viszik és megrakják vagy megy magától

29N

2023. okt. 16. 18:45
 3/32 A kérdező kommentje:

Egy kertes háznál azért másabb lenne.. de mindenképp figyelni fogok rá. Nyílván akit lehet vinni fogják is, a kapcsolatunk szerintem nagyon jó szexuális téren is, és nem hiszem hogy "élni" szeretne már mert elég sok partnere lehetett előttem mivel arról nem nagyon akart beszélni sosem.

Csak kíváncsi voltam aki szintén lakásban lakik, mit tud mondani.

2023. okt. 16. 18:50
 4/32 anonim ***** válasza:
82%
Nagyon biztos alapokon nyugszik az a kapcsolat, ahol a párod nem beszélhet nélküled két szót sem mással. És nem, ez nem panel, vagy kertes ház függő, aki hajlamos félre lépni, az tanyán is félre fog.
2023. okt. 16. 18:59
 5/32 anonim ***** válasza:
100%
A legdurvább amit hallottam egy őspanellakótól, hogy a házukban a pasi a 3mal fentebb lévő nővel csalta a feleségét és amikor hétvégén "pecázni" ment mindig ott dekkolt. Aztán egyszer lebukott, pont a szemétlevitelkor. Szerintem a megcsalás ugyanúgy működik, mint bárhol.
2023. okt. 16. 19:02
 6/32 anonim ***** válasza:
77%

Betegesen féltékeny vagy

Nekem is volt ilyen pasim

Az első pofont azután kaptam mikor a nagybántjámtól elköszönéskor puszit kaptam és viszonoztam

Mert nem akarta elhinni hogy rokon és semmi nincs köztünk

A hajamat meg én is piszkálni folyton

Mosolyogni is szoktam

2023. okt. 16. 19:07
 7/32 anonim ***** válasza:
59%
Miattatok megy tönkre az ország:)
2023. okt. 16. 19:10
 8/32 anonim ***** válasza:
87%

Milyen gyakori a panelban?

Huhuuuu! Ne tud meg! Éjszaka nem lehet aludni a hangoktól, megy a népvándorlás. Adjak a kilincset össze-vissza egymásnak. Zeng a panel a kéjes nyögésektől!

Amúgy irónia volt, hogy térj magadhoz.

2023. okt. 16. 19:41
 9/32 anonim ***** válasza:
51%
Nem hiszem h panelfüggő., csak most neked ez tűnt fel.Következő költözésnél előbb a szomszédok arányát csekkold ha ilyen feltekeny vagy, és amugy a falak is vékonyak tehát minden áthallatszik..tudnék mesélni 😂😂😅🤣
2023. okt. 16. 19:54
 10/32 A kérdező kommentje:

6-os

Szerintem meg is érdemelted az első pofont (utolsót is sajnos?) mivel már csak a hozzászólásodból érződik hogy egy öntelt nő vagy. Mert ha egy pasi csinálja ezeket akkor általában a nők már szakítani akarnak, már egy önkielégítésre is hiszti megy.

Válaszolva is a modorod ellenére, nem vagyok féltékeny csak eddig nem csinált ilyet. Nekem az asszony ne legyen közvetlen a másik nemmel pláne ne csesztesse a haját és kellesse magát mert ilyennel nem jövök össze :)

Majd jobban figyelek rá, mert ezt eddig nem csinálta vagyis nem láttam még. Ha valami vaj van a füle mögött akkor meg úgy is kiderül.

2023. okt. 16. 19:55
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!