Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Panelban mennyire gyakori a megcsalás?
Barátnőmmel most költöztünk be pár hónapja és észrevettem, hogy az alsó szomszédban a pasi már az elején is megnézte.
Tegnap este levitte a szemetet párom és az erkélyről láttam hogy a járdán beszélget a pasival, mosolyogva és a haját piszkálva. Amikor megkérdeztem mi tartott ennyi ideig amit nem tagadott, megmondta hogy a szomszéddal beszélt csak, viszont bennem ez megmaradt azért de lehet csak túl gondolom.
Annyi lenne a kérdésem, hogy aki panelban lakik szintén, mennyire volt gyakori a megcsalás? Nem mondom hogy ez fog lenni csak nyitva szeretném tartani a szemem mivel egy bejárat van az összes lakáshoz, elkerülhetettlen hogy másokkal is beszélgessen párom. Viszont több pasi lakik itt egyedül mint pár.

Nő így kordában van tartva hogy nem beszélhet a másik nemmel
már bukásra van ítélve.
Ezt egy nő se fogja elviselni.

Kérdező te normális vagy ?
A nagybátyám meg puszilt én is őt és ezért megérdemeltem egy pofont ?
Ez most komoly ?
Jézus Isten .
Baszki előre sajnálom a csajszit

"Nekem az asszony ne legyen közvetlen a másik nemmel pláne ne csesztesse a haját és kellesse magát mert ilyennel nem jövök össze"
Szegény lány, ha van egy kis esze, menekül egy ilyen kontrollmániás állat mellől. (ja és mielőtt fröcsögnél a nőkre, ezt férfiként írom)
B-verzió, hogy a kérdező igazából csak egy nyomi GYK-s nőgyűlölő, kamu kérdéssel és kamu barátnővel.

Nem kordában van tartva, a kommunikáció a másik féllel ami fontos és ahogyan az zajlik. Ha van egy embernek párja, ne flörtöljön. A pasik 90%-a amikor mosolyog egy lány vagy piszkálja a haját flörtnek veszi.
"Kérdező te normális vagy ?
A nagybátyám meg puszilt én is őt és ezért megérdemeltem egy pofont ?"
Itt nem ezzel van a baj hanem alapból a felfogásoddal. Nem emiatt érdemelted meg a pofont hanem a kacér, öntelt viselkedésed végett. Gondolom tipikusan olyan nő vagy aki "független és szabad akarattal" rendelkezik és nEhOgYmÁr a pasi "szabályozzon" be.
Egy kapcsolatban vannak olyan dolgok amiket meg kell beszélni, csiszolódni kell. Lehet amit az exed elviselt a másik már nem fogja.
Ha én mosolyogtam egy lányra mikor fiatalabb voltam jött a hiszti, fordítva lehet? Ilyen nőtől az isten mentsen meg de komolyan :D
Amúgy nem tudom mit kell vitát szítani. Csak válaszoltam a bunkó stílusodra és hogy vedd észre hanyas rajtad a kabát. Rögtön jön a támadás hogy én vagyok a f*sz mert kérdeztem egyet Gyk-n és féltékeny vagyok, stb.
A story-t azért írtam le hogy tudják az emberek miért merült fel a kérdésem, nem azért hogy vita tárgya legyen.

Nagyon gáz vagy hogy kifogytál az "érvekből" (ami eddig sem sok volt mrs karcolom a plafont az orromal) és egymás után kommentelsz 4 pipás értékelésű fiókoddal.
Nyugi senki nem tudja meg, hogy nem vagy vitapartner csak azt a balekot sajnálom aki téged húz jobbra tinderen.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!