Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Panelban mennyire gyakori a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Panelban mennyire gyakori a megcsalás?

Figyelt kérdés

Barátnőmmel most költöztünk be pár hónapja és észrevettem, hogy az alsó szomszédban a pasi már az elején is megnézte.

Tegnap este levitte a szemetet párom és az erkélyről láttam hogy a járdán beszélget a pasival, mosolyogva és a haját piszkálva. Amikor megkérdeztem mi tartott ennyi ideig amit nem tagadott, megmondta hogy a szomszéddal beszélt csak, viszont bennem ez megmaradt azért de lehet csak túl gondolom.

Annyi lenne a kérdésem, hogy aki panelban lakik szintén, mennyire volt gyakori a megcsalás? Nem mondom hogy ez fog lenni csak nyitva szeretném tartani a szemem mivel egy bejárat van az összes lakáshoz, elkerülhetettlen hogy másokkal is beszélgessen párom. Viszont több pasi lakik itt egyedül mint pár.

2023. okt. 16. 18:32
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
63%

Nő így kordában van tartva hogy nem beszélhet a másik nemmel

már bukásra van ítélve.

Ezt egy nő se fogja elviselni.

2023. okt. 16. 20:05
 12/32 anonim ***** válasza:
57%

Kérdező te normális vagy ?

A nagybátyám meg puszilt én is őt és ezért megérdemeltem egy pofont ?

Ez most komoly ?

Jézus Isten .

Baszki előre sajnálom a csajszit

2023. okt. 16. 20:11
 13/32 anonim ***** válasza:
17%
Ha Gyurcsány lenne, már panelházak se lennének.
2023. okt. 16. 20:29
 14/32 anonim ***** válasza:
76%

"Nekem az asszony ne legyen közvetlen a másik nemmel pláne ne csesztesse a haját és kellesse magát mert ilyennel nem jövök össze"

Szegény lány, ha van egy kis esze, menekül egy ilyen kontrollmániás állat mellől. (ja és mielőtt fröcsögnél a nőkre, ezt férfiként írom)

B-verzió, hogy a kérdező igazából csak egy nyomi GYK-s nőgyűlölő, kamu kérdéssel és kamu barátnővel.

2023. okt. 16. 20:30
 15/32 anonim ***** válasza:
33%
Mondjuk az tény, hogy ha a kérdés fordított nemekkel lenne, akkor már hergelnék a kérdezőt a "megcsaló" pasija ellen. :D
2023. okt. 16. 20:32
 16/32 anonim ***** válasza:
72%
Lehet, hogy bolondos a kérdező a verekedés miatt, de amúgy ez a hajtekergetés a szomszéddal mindig arról szól, hogy....
2023. okt. 16. 20:35
 17/32 A kérdező kommentje:

Nem kordában van tartva, a kommunikáció a másik féllel ami fontos és ahogyan az zajlik. Ha van egy embernek párja, ne flörtöljön. A pasik 90%-a amikor mosolyog egy lány vagy piszkálja a haját flörtnek veszi.

"Kérdező te normális vagy ?

A nagybátyám meg puszilt én is őt és ezért megérdemeltem egy pofont ?"

Itt nem ezzel van a baj hanem alapból a felfogásoddal. Nem emiatt érdemelted meg a pofont hanem a kacér, öntelt viselkedésed végett. Gondolom tipikusan olyan nő vagy aki "független és szabad akarattal" rendelkezik és nEhOgYmÁr a pasi "szabályozzon" be.

Egy kapcsolatban vannak olyan dolgok amiket meg kell beszélni, csiszolódni kell. Lehet amit az exed elviselt a másik már nem fogja.

Ha én mosolyogtam egy lányra mikor fiatalabb voltam jött a hiszti, fordítva lehet? Ilyen nőtől az isten mentsen meg de komolyan :D

Amúgy nem tudom mit kell vitát szítani. Csak válaszoltam a bunkó stílusodra és hogy vedd észre hanyas rajtad a kabát. Rögtön jön a támadás hogy én vagyok a f*sz mert kérdeztem egyet Gyk-n és féltékeny vagyok, stb.

A story-t azért írtam le hogy tudják az emberek miért merült fel a kérdésem, nem azért hogy vita tárgya legyen.

2023. okt. 16. 20:41
 18/32 anonim ***** válasza:
76%
Nyugi, a kérdezőnek nincs barátnője.
2023. okt. 16. 20:46
 19/32 anonim ***** válasza:
81%
De ha esetleg mégis, akkor nem sokáig marad így. Így a 21. század közepe felé senki nem szereti, ha a másik rendőrt vagy titkosügynököt játszik (se nő, se férfi).
2023. okt. 16. 20:47
 20/32 A kérdező kommentje:

Nagyon gáz vagy hogy kifogytál az "érvekből" (ami eddig sem sok volt mrs karcolom a plafont az orromal) és egymás után kommentelsz 4 pipás értékelésű fiókoddal.

Nyugi senki nem tudja meg, hogy nem vagy vitapartner csak azt a balekot sajnálom aki téged húz jobbra tinderen.

2023. okt. 16. 20:57
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!