Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Panelban mennyire gyakori a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Panelban mennyire gyakori a megcsalás?

Figyelt kérdés

Barátnőmmel most költöztünk be pár hónapja és észrevettem, hogy az alsó szomszédban a pasi már az elején is megnézte.

Tegnap este levitte a szemetet párom és az erkélyről láttam hogy a járdán beszélget a pasival, mosolyogva és a haját piszkálva. Amikor megkérdeztem mi tartott ennyi ideig amit nem tagadott, megmondta hogy a szomszéddal beszélt csak, viszont bennem ez megmaradt azért de lehet csak túl gondolom.

Annyi lenne a kérdésem, hogy aki panelban lakik szintén, mennyire volt gyakori a megcsalás? Nem mondom hogy ez fog lenni csak nyitva szeretném tartani a szemem mivel egy bejárat van az összes lakáshoz, elkerülhetettlen hogy másokkal is beszélgessen párom. Viszont több pasi lakik itt egyedül mint pár.

2023. okt. 16. 18:32
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
80%

"Gondolom tipikusan olyan nő vagy aki "független és szabad akarattal" rendelkezik és nEhOgYmÁr a pasi "szabályozzon" be."

Mintha csípné a szemedet, ha egy nő önálló szabad akarattal létezik.

Ezt megtorolni úgy látszik a pofon sem áll tőled távol. Ezzel a mentalitással nem hiszem, hogy minősítened kellene, önteltnek kellene nevezned, jelzőket kellene aggatnod bárkire.

Nem a tulajdonod.

Van választási lehetőséged.

Nem betőrni kell, szét us válhatnak az utjaitok, ha nem tetszik a viselkedése, sérti a férfiúi büszkeséged.

2023. okt. 16. 21:10
 22/32 anonim ***** válasza:
30%
Attól függ, hogy hány szobás a panel meg, hogy van-e a bejárati ajtón optikai kitekintő.
2023. okt. 16. 21:16
 23/32 anonim ***** válasza:
75%

A megcsalás nem a lakhelytől függ.

De nagyon gáz, ahogy a barátnődről beszélsz és a tulajdonodként kezeled.

2023. okt. 16. 22:01
 24/32 anonim ***** válasza:
41%
Az is furcsa, hogy a barátnője nem akar beszélni az előző kanjairól. Nekem itt valami bűzlik.
2023. okt. 16. 22:08
 25/32 anonim ***** válasza:
76%

Kérdező.

Én nem kacérkodtam a nagybáttyámmal nem vagy normális

Egy kapcsolatban még társ vagyok és nem rabszolga h engem bárki is szabályozzon

2023. okt. 16. 23:30
 26/32 anonim ***** válasza:
78%
Ez nem a panelon múlik 🤣🤣
2023. okt. 17. 02:39
 27/32 anonim ***** válasza:
81%

Vannak olyan emberek akiket megcsalnak mert tönkre megy a kapcsolat.

Te egy ilyen embernek tűnsz.

Neked egy háziállat se való, nemhogy barátnő 😂😂😂

F.

2023. okt. 17. 05:11
 28/32 anonim ***** válasza:
24%
Hívd fel a szomszédot és ajánld fel a barátnőd egy körre ;)
2023. okt. 17. 10:18
 29/32 anonim ***** válasza:
24%
Meg fogja dugatni magát.
2023. okt. 17. 15:13
 30/32 anonim ***** válasza:
82%
Én már ott elvesztettem hogy a kérdező szerint jogos egy nőt felpofozni..Na még egy iskolázatlan panellakó..Az ilyen nem férfi..
2023. okt. 17. 15:17
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!