Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Panelban mennyire gyakori a megcsalás?
Barátnőmmel most költöztünk be pár hónapja és észrevettem, hogy az alsó szomszédban a pasi már az elején is megnézte.
Tegnap este levitte a szemetet párom és az erkélyről láttam hogy a járdán beszélget a pasival, mosolyogva és a haját piszkálva. Amikor megkérdeztem mi tartott ennyi ideig amit nem tagadott, megmondta hogy a szomszéddal beszélt csak, viszont bennem ez megmaradt azért de lehet csak túl gondolom.
Annyi lenne a kérdésem, hogy aki panelban lakik szintén, mennyire volt gyakori a megcsalás? Nem mondom hogy ez fog lenni csak nyitva szeretném tartani a szemem mivel egy bejárat van az összes lakáshoz, elkerülhetettlen hogy másokkal is beszélgessen párom. Viszont több pasi lakik itt egyedül mint pár.

"Gondolom tipikusan olyan nő vagy aki "független és szabad akarattal" rendelkezik és nEhOgYmÁr a pasi "szabályozzon" be."
Mintha csípné a szemedet, ha egy nő önálló szabad akarattal létezik.
Ezt megtorolni úgy látszik a pofon sem áll tőled távol. Ezzel a mentalitással nem hiszem, hogy minősítened kellene, önteltnek kellene nevezned, jelzőket kellene aggatnod bárkire.
Nem a tulajdonod.
Van választási lehetőséged.
Nem betőrni kell, szét us válhatnak az utjaitok, ha nem tetszik a viselkedése, sérti a férfiúi büszkeséged.

A megcsalás nem a lakhelytől függ.
De nagyon gáz, ahogy a barátnődről beszélsz és a tulajdonodként kezeled.

Kérdező.
Én nem kacérkodtam a nagybáttyámmal nem vagy normális
Egy kapcsolatban még társ vagyok és nem rabszolga h engem bárki is szabályozzon

Vannak olyan emberek akiket megcsalnak mert tönkre megy a kapcsolat.
Te egy ilyen embernek tűnsz.
Neked egy háziállat se való, nemhogy barátnő 😂😂😂
F.

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!