Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért csinálom ezt?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálom ezt?

Figyelt kérdés

Ha meglátok egy nekem tetsző férfit, egyből bizsereg a punc1m. Pl. múltkor voltunk valahol a barátnőmmel és kimentünk doh@nyozni. Megláttam egy nagyon jó palit, és megint elkezdtem bizseregni, nekidőltem a korlátnak és kinyomtam a fenekęm. Többször is előfordult már. Erre a barátnőm “hívta fel a figyelmem”, hogy ne csináljam mert nagyon ribis. Természetesen ezzel egyetértek és nem is értem hogy miért csinálom.

(sub vagyok, nagyon nagyon szeretek alárendelt lenni egy férfinek bár nemhinnem hogy köze van hozzá.)

2023. okt. 14. 20:22
 1/9 A kérdező kommentje:
Volt már de nem mondtam ilyet, mert nem volt igaz
2023. okt. 14. 20:23
 2/9 A kérdező kommentje:
Jaj úram isten!!!! Rányomtam egy másik kérdésre, azthittem arra válaszolok!!! Sorry
2023. okt. 14. 20:24
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Mert olyan kis ribis vagy :D
2023. okt. 14. 20:25
 4/9 anonim ***** válasza:
84%

Most úgy válaszolok mintha ez ne lenne kamu kérdés.

Nem tudom ez nőknél, hogy van, de valószínüleg neked elég magas libidód van és mellette még izgalmi állapotba is elég hamar eljutsz. Hasonló lehet ez mint a férfiaknál, bár azért ez tényleg fura, hogy nem is ismered és egyből beindulsz...

2023. okt. 14. 20:28
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
De unalmasak ezek a faxverők által kiírt kérdések...
2023. okt. 14. 20:31
 6/9 A kérdező kommentje:
Nem nem félre érted, kedves utolsó. Zavar, és nem merem másnak elnondani. Félek hogy erről megítélnének
2023. okt. 14. 20:54
 7/9 anonim ***** válasza:
0%
hát ha akarsz nekem írhatsz, tudnék mit kezdeni a nedves punciddal😏
2023. okt. 14. 21:01
 8/9 anonim ***** válasza:
Leírtad a választ: mert szubmisszív vagy, fel akarod magadra hívni a figyelmet ennyike.
2023. okt. 14. 22:37
 9/9 anonim ***** válasza:
Akkor írj, rám férne egy jó kis laza kapcsolat..
2023. okt. 15. 02:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!