Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálom ezt?
Ha meglátok egy nekem tetsző férfit, egyből bizsereg a punc1m. Pl. múltkor voltunk valahol a barátnőmmel és kimentünk doh@nyozni. Megláttam egy nagyon jó palit, és megint elkezdtem bizseregni, nekidőltem a korlátnak és kinyomtam a fenekęm. Többször is előfordult már. Erre a barátnőm “hívta fel a figyelmem”, hogy ne csináljam mert nagyon ribis. Természetesen ezzel egyetértek és nem is értem hogy miért csinálom.
(sub vagyok, nagyon nagyon szeretek alárendelt lenni egy férfinek bár nemhinnem hogy köze van hozzá.)

Most úgy válaszolok mintha ez ne lenne kamu kérdés.
Nem tudom ez nőknél, hogy van, de valószínüleg neked elég magas libidód van és mellette még izgalmi állapotba is elég hamar eljutsz. Hasonló lehet ez mint a férfiaknál, bár azért ez tényleg fura, hogy nem is ismered és egyből beindulsz...

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!