Mièrt leszek ideges, ha valaki érdeklődik arról, hogy vagyok, mit csinálok? Azt érzem, hogy hagyjon békén.
Figyelt kérdés
2022. máj. 31. 04:38
1/7 anonim válasza:
Pacsi: én sem szeretem az ilyen small talk-okat. Talán azért, mert úgyis nekem kell szembenézni a gondokkal, problémákkal, nekem kell megoldani, és egy ilyen kérdéssel semmit sem érünk el, nem vezet sehova. A zemberek nagy része ma már nem az empatikusságról híresek.
2/7 anonim válasza:
Mert tudod, hogy igazán nem érdekli, csak kíváncsiskodik.
3/7 anonim válasza:
Közeli ismerősöktől ezeket még benyelem, de ilyen jött-ment alakoktól ugyanez falramászásra késztet.
Bizonyos intelligencia fölött azért nem így közelednek egymáshoz emberek, inkább arról lehet szó, bizonyos szint alatt nem szeret bratyizni az ember.
4/7 anonim válasza:
Mert utálsz jópofis bájcsevejt folytatni azért.Nem vagy ezzel egyedül.én sem szeretem az ilyen kérdéseket mert vagy csak kíváncsiskodik vagy lexarja és csak úgy kérdezi.Főleg ha nem közeli ismerős,akkor mi a franc köze van hozzá?
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Jó érzés tudni,hogy nem vagyok egyedül!
2022. máj. 31. 08:16
6/7 anonim válasza:
Mert az emberek többsége csak azért kérdez a másikról, hogy utána tudja, hol kell kihasználni. Szerintem a small talk amúgy nem arról szól, hogy rögtön személyeskedik velem az illető, hanem pont fordítva, hogy váltunk néhány szót valami semleges témáról, de lehet én tudom rosszul.
7/7 A kérdező kommentje:
Akkor is így reagálok, ha olyan kérdezi,akit tudom, hogy érdekel. Mit lehet erre válszolni, higy hogy vagy? Jól és ennyi. Vagy rosszul. Ááá utálok magamról beszélni.
2022. máj. 31. 19:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!