Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért nem vágyik rám a barátom?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem vágyik rám a barátom?

Figyelt kérdés
20 éves lány vagyok, van egy 21 éves barátom, 5 éve vagyunk együtt. Természetesen kapcsolatunk elején működött a kémia, vágytunk egymásra és mindig helye volt a szexnek a kapcsolatunkban. De az utóbbi 1-2 évben rohamosan elkezdett csökkenni az egymás iránti vágy. Már körülbelül 2 éve folyton együtt alszunk, nem élünk külön a szülőktől, de vagy nálam vagy nála alszunk. Valamiért úgy érzem, hogy hiába teszek azért, hogy minél jobban nézzek ki, ő ezt nem értékeli és nem ér már úgy hozzám, ahogy kellene. Alapjáraton szerintem csinos vagyok, bár önbizalomhiányos, mert néha amikor a tükörbe nézek nem látom magam szépnek. Voltak pattanásaim, de elmentem kozmetológushoz, aki elküldött vérvételre, kiderült, hogy hormonális és kaptam egy erős gyógyszert amitől javult az arcom, már szinte babapopsi. Emellett méregdrága koreai termékeket használok rá, hogy még szebb legyen. Minimálisan sminkelem magam napi szinten. A hajam mikor összejöttünk akkor nagyon hosszú sötétbarna volt, viszont mivel sosem találtam meg igazán önmagam, mindig csak a rosszat láttam és a hajam megváltoztatásával mindig azthittem több önbizalmam lesz, hát tévedtem. Szóval voltam szőke hosszú hajjal, szőkésbarna rövid hajjal, világosbarna váll felettig érő hajjal, most pedig maradtam a jelenleg vállig érő sötétbarna de egészséges hajnál, amit szintén fokozottan ápolok koreai és indiai termékekkel, hogy hosszú legyen. Az öltözködésre is figyelek, valamennyire szeretnék kitűnni a tömegből és önmagamat adni, stílusosan. Sokáig használtam borotvát szőrtelenítésre de rájöttem hogy pár nap alatt megint ugyanakkora a szőr és nagyon szúr, ezért most epilátort használok még odalent is, ami kurvára fáj, de megcsinálom még akkor is, hogy ha szinte bőgök közben. Mindazért, hogy a kedves barátomnak is megfeleljek, de elsősorban magamnak. De én nem kapom meg a kellő tiszteletet és elismerést, mert esténként sosem ér hozzám, ha hetekig nem elégítettem ki/ nem szexeltünk, akkor sem akar semmit. Mármint ő aztmondja, hogy én sosem mászok rá, nem izgatom fel. De én úgy gondolom, hogy egy férfi ha kívánja a nőt, akkor nem muszáj a nőnek kelletni magát, főleg ha nagyon ritka a szex. Én csak mindig várom, hogy legyen valami, de sosincs semmi. Ha van, akkor meg semmi érzés nincs benne. Minden alkalommal szinte elszoktam élvezni egy adott pozicióban, de akkor sem érzem szex után, hogy annyira jó volt, mert számomra ez már csak a testi kielégülésről és nem a szerelemről szól. A barátom fele annyit nem foglalkozik magával mint én, sem a táplálkozás, sem a külsőség terén. De mégis úgy érzem, hogy nem vagyok neki elég jó. Viszont ha ezt hangoztatom, elkezdi a nyálas szöveget, hogy márpedig én vagyok számára a tökéletes nő. Nekem már teljesen elment a kedvem a szextől, mert nagyon ritka, de amikor megtörténik az sem az igazi. Fogalmam sincs mit tegyek mert már nekiállni sincs kedvem. Főleg, amikor én még rég fent vagyok este, ő meg már horkol. Arra vágyom hogy magától kezdeményezzen és ne a szokásos benyúlok a bugyiba kicsit megsimizem és mehet, hanem több energiát fektessen bele és érezzem hogy tetszem neki, nem kényszeres a dolog. Bármikor szót ejtek erről, mindig az lesz a végén, hogy én vagyok az aki nem kezdeményez és nem akar. Miközben már nem is tudom hány hete volt köztünk valami utoljára. Azt még hozzátenném, hogy magával a kapcsolattal nincs igazán probléma a szexet kivéve. Ezek alapján mi lehet a baj? Valaki jár hasonló cipőben?:((
2023. okt. 9. 01:54
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Megunt. Tudom, hogy nem hiszed el, és más módon fogod még megkérdezni, de ez van.

Fiatal vagy, lesz még férfi, aki boldoggá tesz. Ne horgonyozz le egy olyannal, aki már nem kíván

2023. okt. 9. 11:32
 12/13 A kérdező kommentje:
Már többször volt, hogy szakítani akartam. Többek között a szex volt az, ami miatt úgy éreztem, hogy nincs értelme így folytatni. De ezek mellett úgy éreztem, hogy hiába halmoz el ajándékokkal meg hiába kapok meg tőle mindent pl egy üzletben, ha a kapcsolatunkra mégsem szán ennyi időt. Szó sincs arról, hogy a haverjaival vannak programjai és igazából sehova nem megy nélkülem szinte. Kivéve munkába. Én is nemrég kezdtem el dolgozni és azthittem ezzel majd jobban vágyni fog rám. Erre eltelt egy hónap és pontosan egyszer volt szex, az is olyan semmilyen volt, mint amit a kérdésben is leírtam. És akkor is már aludt és én kezdeményeztem de kb úgy nézett ki mintha nem lenne hozzá semmi kedve mert hulla fáradt. Lehet, hogy már én is unom ezt az egészet, hiszen többször elmondtam neki hogy változni kéne sok mindenben (életmód, lelki odafigyelés stb), meghallgatott unottan majd szinte semmit sem válaszolva elfordult aludni. És semmi sem változott. Van egy olyan kapcsolat közöttünk, hogy ragaszkodunk nagyon egymáshoz, mivel régebben nagyon jók voltunk együtt. Ezért nehéz nagyon megválni a másiktól. És nemtudom, hogy javítani kellene vagy elengedni valahogy.
2023. okt. 9. 12:02
 13/13 anonim ***** válasza:
Ezen javítani sose fogsz...
2023. okt. 9. 14:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!