Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egyik barátom anyukája mindig meztelenül alszik akkor vágyik arra hogy megkukkolják?

Miért vágyna rá?
Nyáron van, hogy én sem veszek fel semmit, mert annyira meleg van, hogy még a pizsama is melegít, és anélkül kellemesebb, kényelmesebb, nem izzadok bele.
Ez 99,99%-ban a kényelemről szól.
40/F

Nem kizárt.
Ezt én is észrevettem párszor haverom anyjánál, hogy voltak furcsa napjai, de ugye 16 éves kis pöcsként nem vágtam mivan, bár mai napig nem értem, hogy mit akart.

Neki úgy kényelmes aludni és kész
Otthon én is úgy alszom anyám is apam is de senki nem kukkol semmit egyszerűen úgy kényelmes

Attól függ, előtted vetkőzött meztelenre vagy egyáltalán honnan tudod hogy így alszik?
Ha előtted vetkőzött le akkor biztos hogy kacékododott veled...

Hát én voltam egy cigány családnál vendégségben az osztálytársamnál. Lehettem vagy 6-8 éves, nem tudom. Elvagyok az osztálytárssal, erre az apuka és az anyuka bemászik az ágyba, az anyukán csak egy bugyi talán, és nézte is, hogy nézek. :D
Előtte nem küldtek haza, meg nem küldtek másik szobába, de azt hiszem mondtam, hogy már ideje mennem. :D

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!