Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem vágyik rám a barátom?

naponta többször meg döntöttem az exeimet, nem értem az ilyen pasikat.
volt olyan csaj aki csak z ujjazástol tudott el menni mindig vele kezdtünk kb 15 percig kellett csinálni neki az se volt gond.
pasid eléggé 0 az ágyban már mint az is kell néha hogy csak úgy el kap a konyha pulton bugyi félre de nem ez az általános.
eléggé halálra van ítélve a kapcsolat.

Szerintem ez a kapcsolat már nem műkődik
A kommiunikáció sem megy, mert nem tudjátok megbeszélni, ő nem nyitott a változásra
Szerintem ezt engedd el

"De én úgy gondolom, hogy egy férfi ha kívánja a nőt, akkor nem muszáj a nőnek kelletni magát, főleg ha nagyon ritka a szex. Én csak mindig várom, hogy legyen valami, de sosincs semmi"
Hát ez a probléma. Igenis fogadd el, hogy ez hosszú távon kinyírja a jóérzésű emberek libidóját. Tudom, mert voltam ilyen cipőben. Együtt éltünk (úgy rendesen, saját albérletben saját keresetből) a barátnőmmel. Eleinte az exem is mindig csak a kifogásokkal jött meg igyekezett elodázni a dolgot. Később meg engem okolt hogy már egy hete nem volt megdugva. Ilyenkor mindig csak annyit mondtam: tényleg? Képzeld, én se! 😅 (Ez azért vicces mert hetero férfi vagyok, és a megdug nálam azt jelenti hogy beléhatolnak)
A fő baj talán az önbizalmad. Azért nem érzed gelyénvalónak hogy kezdeményezz (már úgy rendesen, tettekkel). Sajnos ezt átragasztottad rá is. Lehet epilálni és csoda kencéket kenegetni, az viszont csak gyenge próbálkozás a kompenzálásra. Más lesz a megoldás, ha egyszer hajlandó leszel rávenni magad... De azért azt sehogy nem értem hogy ha már úgy van hogy csináljátok miért hanyagolja az előjátékot.
Ja és az is baj (megértem a pasidat, tudom milyen), hogy elvárásnak érzi. Na mindegy.
Kérdező, sajnos meg kell kérdeznem, ne haragudj: Sporttal hogy álltok? Mennyit híztál az elmúlt 2-3 évben?
34F

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!