Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A vékony lányok tényleg sokkal vonzóbbak?
Figyelt kérdés
Voltunk bulizni tegnap barátnőmmel, ő elég vékony, tényleg szép alakja van, de mondjuk melle nem sok van. Sokkal népszerűbb volt a fiúk körében, mint én, pedig nem vagyok dagadt, teljesen átlagos alkat, a melleim is nagyok, az övénél sokkal nagyobbak, sokkal merészebben is voltam felöltözve, mégis mikor hozzánk jöttek a fiúk, inkább az ő.társaságát keresték. Monrjuk az arca is nagyon szép, én se vagyok csúnya, de neki valahogy ilyen kisugárzása van, hogy a pasik futnak utána.2023. szept. 30. 10:28
11/16 anonim 

válasza:

Én meg úgy vagyok vele hogy nőben a szép a jó.
12/16 anonim 

válasza:

Van akinek mindegy csak lyuk legyen.
14/16 anonim 

válasza:

Nekem a vékony csajok jönnek be, szóval igen. A mellméret pedig nálam nem egy erős szempont, kb utolsók között van, amit nézek. A nagy pedig nem is tetszik. Az a "nem sok" nekem bőven elég, mitöbb tökéletes is akár.
Manapság meg aki átlagosnak írja magát, az általában inkább telt.
15/16 anonim 

válasza:

Attól függ, míg vékony voltam addig csak a deszka vékony lányok jöhettek szóba igen. De mivel magas vagyok és már nem vagyok annyira vékony, így megtapasztaltam és meg is kedveltem a teltebb idomokat. Akár alacsony akár magasabb lány formájában, de a teltekkel mindig jó volt a szex.
16/16 anonim 

válasza:

Igen, tényleg! Mit nem lehet ezen felfogni hogy aki nem fitt és feszes, annak be kell érnie masod-harmad oszralyú partnerrel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!