Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A vékony lányok tényleg...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A vékony lányok tényleg sokkal vonzóbbak?

Figyelt kérdés
Voltunk bulizni tegnap barátnőmmel, ő elég vékony, tényleg szép alakja van, de mondjuk melle nem sok van. Sokkal népszerűbb volt a fiúk körében, mint én, pedig nem vagyok dagadt, teljesen átlagos alkat, a melleim is nagyok, az övénél sokkal nagyobbak, sokkal merészebben is voltam felöltözve, mégis mikor hozzánk jöttek a fiúk, inkább az ő.társaságát keresték. Monrjuk az arca is nagyon szép, én se vagyok csúnya, de neki valahogy ilyen kisugárzása van, hogy a pasik futnak utána.
2023. szept. 30. 10:28
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
92%
Épp ellenkezőleg. Valószinüleg neki a kisugárzása jobb, vagy pedig te az a fajta csaj vagy, aki nagyon szép, de senki se mer odamenni hozzád.
2023. szept. 30. 10:32
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Az, hogy mennyire vonzó egy lány sok mindentől függ, nem csak a megjelenéstől, hanem a viselkedéstől, a reakcióitól, a beszédétől stb. Én pl. visszataszítónak tartom, ha egy lány buta, az ilyenek nálam szóba sem jöhetnek.
2023. szept. 30. 10:38
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk egy babaarc, az sokat dob rajta. Meg aztán én is olyan vagyok, hogy hosszú szőke haj, kék szemek, ezután már mindegy, milyen az alakja, mert ezekért bolondulok. Mondjuk a mellek is számítanak nálam, de ha az arca annyira szép valakinek, akkor már az is mindegy.
2023. szept. 30. 10:40
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg.
2023. szept. 30. 10:43
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem csak ettől függ.
2023. szept. 30. 11:18
 6/16 anonim ***** válasza:
77%
Igen a karcsú csajok a legszebbek,az ágyban is a legjobbak.
2023. szept. 30. 11:25
 7/16 anonim ***** válasza:
100%

Elmondtad a lényeget: a kisugárzás számít.

Nem a mellméret, nem az alak dönt.

45/F

2023. szept. 30. 11:25
 8/16 anonim ***** válasza:
85%

Mi az, hogy átlag alkat? Kérdező, a magyarok kétharmada túlsúlyos. Köztük rengeteg az elhizott. Ha ezt kiátlagolod (szàmtanilag), még akkor is túlsúlyos ember lesz az eredmény.

Az pedig semmiképp nem egészséges és (nem csoda !) nem is népszerű, nem vonzó . Mi a kérdés?

2023. szept. 30. 11:42
 9/16 anonim ***** válasza:
76%
A vékony lányok a legszexisebbek. Imádom mindet.
2023. szept. 30. 11:55
 10/16 anonim ***** válasza:
Engem, legyen szó bármilyen kapcsolatról, a nő intelligenciája vonz, ha nem lehet vele beszélgetni, akkor kuka..
2023. szept. 30. 18:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!