Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Alacsony tesztoszteron mit csináljak ?
Figyelt kérdés
3 hete voltam tesztpszteron vizsgálatra mert fáradt voltam 0-24 akármennyit aludtam…az eredmény 3.15 ng/ml rt hozott ki…azota szedtem vitaminokat Cinket,magnéziumot,B,C,D vitamint és elhagytam a szénsavas uditőket és alig eztem szar kajákat…a mai nap ujra voltam vizsgalaton és az eredmény 2.78 as eredményt hozott…most ez mi…mit csináljak….reggeli merevedésem nincs minden nap de szokott lenni néha…maszturbálni tudok rendesen#tesztpszteron
2023. szept. 29. 20:10
11/16 anonim 

válasza:

Az van, hogy a tüneteidet nem feltétlen (vagy nem döntően) a tesztoszteron szinted okozza.
Andrológiára kéne inkább menni, vagy endokrinológiára.
És/vagy pszichiátriára, de előbb a fizikai okokat kell feltérképezni/kezelni/kizárni (bocsi, ezt nem genyoságból írom).
12/16 A kérdező kommentje:
Igazaból agyban is lehet h tudom h alacsony és sreaszelek h milesz ha nem áll fel…több testmozgás és sujzós edzés esetleg segíthet?
2023. szept. 29. 23:26
13/16 anonim 

válasza:

Sujzó? Sajnos az IQ-d is igen alacsony.
14/16 A kérdező kommentje:
Magyarázd már el h miért?!
2023. szept. 30. 08:46
16/16 A kérdező kommentje:
Wááó…az ember helyesirásába köttök bele ahelyett hogy érdemleges választ vagy tanácsot adnátok….ok…
2023. szept. 30. 09:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!