Mióta fogamzásgátlót szedek állandóan viszketek. Mit csináljak?
Sajnos nekem muszáj szednem, mert magas a tesztoszteronom.
Azzal kezdődött az egész, hogy a rákszűrés eredményemen az volt, hogy vegyes baktériumflóra. Nem szólt semmit az orvos, gondoltam biztos nincs baj.
Aztán állandóan gyulladást, bakteriális fertőzést és egyszer gombát is kaptam. A libidómnak teljesen annyi.
Mielőtt nem szedtem gyógyszert, SOHA nem volt hüvelyi fertőzésem, nem viszkettem, most meg szinte folyamatosan viszketek ott lent.
A nőgyógyász persze azt mondja nem a gyógyszertől vannak a hüvelyi tüneteim... Voltam nála, hogy a libidómnak annyi, most leállított a gyógyszerről, elküldött hormonvizsgálatra és kapok másikat, de most is viszketek.
Sajnos ha nem szedem testszerte hatalmas, fájó, duzzadt pattanások lesznek rajtam és ömlik a zsír a bőrömből.
Teljesen el vagyok keseredve. :(
Pedig a fogamzásgátlótól. van. Más megoldás nincs?
Endokrinológushoz menj inkább és bőrgyógyászhoz. A nőgyógyászok mindenre fog.gátlót írnak fel.
Semmi kúpot és krémet nem kapsz a gombára?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!