Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Alacsony tesztoszteron mit csináljak ?
Figyelt kérdés
3 hete voltam tesztpszteron vizsgálatra mert fáradt voltam 0-24 akármennyit aludtam…az eredmény 3.15 ng/ml rt hozott ki…azota szedtem vitaminokat Cinket,magnéziumot,B,C,D vitamint és elhagytam a szénsavas uditőket és alig eztem szar kajákat…a mai nap ujra voltam vizsgalaton és az eredmény 2.78 as eredményt hozott…most ez mi…mit csináljak….reggeli merevedésem nincs minden nap de szokott lenni néha…maszturbálni tudok rendesen#tesztpszteron
2023. szept. 29. 20:10
1/16 anonim 

válasza:

Nekem sincs minden nap reggeli merevedésem. Nem tudom ez total tesztoszteron-e , de kicsit tudja árnyalni a képet a "szabad tesztoszteron", amit többnyire számolni szokták az SHBG szintet is felhasználva. Emellett DHT milyen szinten áll??! Az is nagyon fontos
Ne piálj, ne cigizz, ha dagi vagy akkor fogyj le és sportolj. Még most, mielőtt cicid nőne!
2/16 A kérdező kommentje:
Nem piálok nem cigizek…nem vagyok kövér 1.75 magas 72 kiló 20 éves
2023. szept. 29. 20:24
3/16 A kérdező kommentje:
És igen ez totál tesztoszteron
2023. szept. 29. 20:28
4/16 anonim 

válasza:

Alvas es annak minosege milyen?
5/16 A kérdező kommentje:
Napi 7-8 óra megvan és jó a minősége szinte soha nem ébredek meg..
2023. szept. 29. 20:34
6/16 A kérdező kommentje:
Barátnőmmel próbáltunk sexelni és allt mint a fagyott kutyaszar addig a pillanatig amig be kellett volna tegyem…ott lekonyult…gondolom ez is emiatt van
2023. szept. 29. 20:36
7/16 A kérdező kommentje:
Mostanában pedig nem is vagyok fáradt…tele vagyok energiával…ezért nem tudom mi a szart csináljak…
2023. szept. 29. 20:37
8/16 anonim 

válasza:

De ha voltál vizsgálaton, ott nem mondták meg mit csinálj?
9/16 A kérdező kommentje:
Vérvétel volt ahol kijött ez az eredmény…emailben…
2023. szept. 29. 21:56
10/16 A kérdező kommentje:
Kérjek beutalót korházba urologiára?
2023. szept. 29. 21:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!