Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ez miért jó a fiúknak?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez miért jó a fiúknak?

Figyelt kérdés

Már egy hete beszélgetek egy fiúval, tök jókat dumálunk a neten, mindenfélérő. Tegnap a testről beszéltünk, ki mi tsueret a saját testén és egyszer csak elküldi a farkát egy vonalzóval, és írja, hogy magán ez a kedvenc testrésze. Onnantól nem írtam neki vissza, szerintem undorító, hogy nem is olyan szexuális a téma és elküldi a farkát. Kb. 10x írt azóta és bocsánatot is kért, de nem válaszoltam neki egyszer sem. Miért jó ilyen taplónak lenni? Egyből az jön le, hogy csak egyéjszakásként tekint rám, még ha nem is így van.

23/N

2023. szept. 25. 14:11
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
93%

Kb minden lány/nő így jár bizti azt hiszik h majd most te mennyire oda leszel érte vagy hogy, te beindulsz szerintem is gáz nem is kicsit

20/N

2023. szept. 25. 14:16
 2/27 anonim ***** válasza:
93%
Mert azt hitte hogy majd úgy működik ez mint a páváknál. Megmutatja a farkát és erre elcsábúl a nőstény?! :D
2023. szept. 25. 14:16
 3/27 anonim ***** válasza:
39%

Ez sima tudatlanság.

Azt hiszik a fiúk, hogy a nők is úgy működnek mint ők, hogy a látvány indítja be őket.

Még tapasztalatlan, hogy a nők máshogy működni.

Nem biztos, higy tapló, lehet csak tapasztalatlan még.

2023. szept. 25. 14:20
 4/27 anonim ***** válasza:
83%

Figyelj, ha feleségül akarna venni akkor se lenne oké, mert valóban taplóság. Szerintem jobb, hogy ez most derült ki, hogy ekkora az IQ-ja a srácnak. Hogy miért jó nekik, nem tudom. Én tiltanám ezek után mindenhol.

23L

2023. szept. 25. 14:22
 5/27 anonim ***** válasza:
3%
Kérdező, ha az illető bocsánatot kért, visszírhatnál neki, mert meg tőled taplóság, ő nem tudhatta, milyen vagy, elítélendő, amit csinált, de bocsánatot kért. Te különb vagy?
2023. szept. 25. 14:27
 6/27 anonim ***** válasza:
13%
Mindemellett szerencsétlennek legalább azt írd meg, mi van, mert azt hiszi tiltottad vagy nemtom. TE mentél bele a szexuális csevegésbe - ennyi felelősséget azért vállalj fel. És ha azt hiszi most, kamus pasi vagy, visszaélsz a képpel és jelenti a fiókod? Undorító, amit csinált, de számíthattál rá. Nem közölted vele, hogy perverziók kerülendők (amúgy is vétkes dolog)
2023. szept. 25. 14:29
 7/27 anonim ***** válasza:
5%
ÉS: egyáltalán nem biztos, hogy egyéjszakásként tekint rád. Ezt te találtad ki. Akkor is ha ilyen embertől én is menekülnék, ha lány lennék. De te mentél vele a testi csevegésbe és zárd le a témát vele.
2023. szept. 25. 14:30
 8/27 A kérdező kommentje:
5-6: nem, nem szexualis beszelgetes volt. Vallalja a kovetkezmenyeit, nehigy mar en kegyek a taplo, ha egy budos percerz volt es nincs kedvem mar igy beszelgetni vele. Nem tudom hol elsz.
2023. szept. 25. 14:31
 9/27 anonim ***** válasza:
85%
Ennyi. Igazad van kérdező. Ha neked nem fér bele akkor az teljesen rendben van. Senki másra ez nem tartozik.
2023. szept. 25. 14:36
 10/27 anonim ***** válasza:
43%

Ez a csávó simán csak tudatlan, hogy ezt nem kéne mert az taplóság.

Annyit azért jó lenne ha leírnál neki, hogy ez taplóság volt, lehet megmentél vele pár lányt mert a jövőben nem küld dickpicket.

2023. szept. 25. 14:40
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!