Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ez miért jó a fiúknak?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez miért jó a fiúknak?

Figyelt kérdés

Már egy hete beszélgetek egy fiúval, tök jókat dumálunk a neten, mindenfélérő. Tegnap a testről beszéltünk, ki mi tsueret a saját testén és egyszer csak elküldi a farkát egy vonalzóval, és írja, hogy magán ez a kedvenc testrésze. Onnantól nem írtam neki vissza, szerintem undorító, hogy nem is olyan szexuális a téma és elküldi a farkát. Kb. 10x írt azóta és bocsánatot is kért, de nem válaszoltam neki egyszer sem. Miért jó ilyen taplónak lenni? Egyből az jön le, hogy csak egyéjszakásként tekint rám, még ha nem is így van.

23/N

2023. szept. 25. 14:11
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:
Majd valamikor visszairok neki, csak szomoru, hogy azt hiszi, higy nagy farka van, akkor ezeket negteheti
2023. szept. 25. 14:42
 12/27 anonim ***** válasza:
62%

Lehet, hogy szomorú, de sajnos ezeket senki nem mondja el a fiúknak, higy higyan működnek a lányok egyszerűen tapasztalatlan még. Majd megtanulja, hogy ezt nem így kell intézni. De egyáltalán nem biztos, hogy attól egy rossz ember.

2023. szept. 25. 14:45
 13/27 A kérdező kommentje:
Majd tanul a hibaibol.
2023. szept. 25. 14:47
 14/27 anonim ***** válasza:
24%

Ha elmondják neki mi volt a hiba akkor van rá esély, hogy tanuljon ;)

2023. szept. 25. 14:49
 15/27 A kérdező kommentje:
14: komolyan ilyen nehez rajonni, hogy mi a hiba? Azert egy huszoneves fiunak csak van ennyi esze. En se kuldozgetem korbe a testemet mindenkinek, mert nem tudom, hogy az rossz dolog
2023. szept. 25. 14:52
 16/27 anonim ***** válasza:
30%

# Kérdező:

Megértem, hogy kicsit kiakadtál miatta, de néha csinál az ember hülyeséget, pláne hirtelen felindulásból.

Mondjuk alapvetően normális srác nem küldi el a farkáról a képet, pláne nem kéretlenül! Gyerekes viselkedés. Amúgy általában azok mániája ez, akik azt hiszik, hogy egy nőnek csak a nagy méret számít. De legalább bocsánatot kért! Ez is valami.

Neked kell eldöntened hogyan tovább ezután. De ha amúgy szimpi az illető, akkor ne akadj ki elsőre te se ennyire, 23évesen azért nem hiszem hogy sokkot kaptál egy fallosz láttán!

Én a helyedben még poénra venném és visszaírnék neki valami olyat, amitől visszavesz az arcából.

Pl. hogy láttál már nagyobbat is. Vagy hogy nagyon hideg volt, mikor lefényképezte? Vagy hogy hiába nagy, ha löksz 2-őt vele és véged van. Vagy hogy majd lecsekkolod vmikor hogy valóban a sajátjáról küldött e képet.

Ha meg offoltad már mégis ezek után, írd meg hogy a kis cerkát szereted, semmi esélye! Vagy írd hogy nem tetszik, mert csúnya.

Hirtelen ennyi jutott eszembe. :)

2023. szept. 25. 15:08
 17/27 anonim ***** válasza:
42%

#15 Komolyan.

Azért, mert hidd el hogy ő viszont rohadt boldog lenne ha te küldenél ilyen fotót.

A pasik a látványra jönnek izgalomba a csajok érzelmekre inkább.

De ezt a pasik nagy része nem tudja főleg fiatalon.

Komolyan ennyire nehéz megérteni, hogy miért van ez?

2023. szept. 25. 15:09
 18/27 anonim ***** válasza:
0%
Nem értelek kérdezö. Miért nem válaszoltál neki? Mondjuk ezt: Világos. Akkor tartsd meg magadnak! Remélem ezzel, hogy ezután nekem még véletlenül sem kell, most igazi örömöt okoztam neked. Történetünk ennyi volt!!!
2023. szept. 25. 15:22
 19/27 anonim ***** válasza:
96%
Az ilyen megérdemli, hogy faképnél hagyják. Férfiként írom, hogy nagyon gáz volt a gyerek.
2023. szept. 25. 16:35
 20/27 anonim ***** válasza:
44%
Na elég volt abból, hogy lepontoztatok! Igazam van, de 23 éves lány ilyen kérdést nem tesz fel, kamuszaga van az egésznek egyébként is! Gyáva és féreg dolog a lepontozás, írj privatot, ha nem tetszik valami
2023. szept. 25. 18:12
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!