Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez miért jó a fiúknak?
Már egy hete beszélgetek egy fiúval, tök jókat dumálunk a neten, mindenfélérő. Tegnap a testről beszéltünk, ki mi tsueret a saját testén és egyszer csak elküldi a farkát egy vonalzóval, és írja, hogy magán ez a kedvenc testrésze. Onnantól nem írtam neki vissza, szerintem undorító, hogy nem is olyan szexuális a téma és elküldi a farkát. Kb. 10x írt azóta és bocsánatot is kért, de nem válaszoltam neki egyszer sem. Miért jó ilyen taplónak lenni? Egyből az jön le, hogy csak egyéjszakásként tekint rám, még ha nem is így van.
23/N

Mert ez a mai fiatalság! Semmi tisztelet nincs bennük! Fogalmuk nincs, hogy kell udvarolni, mi a kedvesség, udvariasság, csak a farokmutogatás!
Bocsi, ez nem rád vonatkozik konkrétan, csak a nagy többségre! Aki normális mint Te, az felháborodik ezen. Igazad van, én sem válaszolnék neki vissza.
23 L
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!