Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ez miért jó a fiúknak?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez miért jó a fiúknak?

Figyelt kérdés

Már egy hete beszélgetek egy fiúval, tök jókat dumálunk a neten, mindenfélérő. Tegnap a testről beszéltünk, ki mi tsueret a saját testén és egyszer csak elküldi a farkát egy vonalzóval, és írja, hogy magán ez a kedvenc testrésze. Onnantól nem írtam neki vissza, szerintem undorító, hogy nem is olyan szexuális a téma és elküldi a farkát. Kb. 10x írt azóta és bocsánatot is kért, de nem válaszoltam neki egyszer sem. Miért jó ilyen taplónak lenni? Egyből az jön le, hogy csak egyéjszakásként tekint rám, még ha nem is így van.

23/N

2023. szept. 25. 14:11
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
Ha tényleg kamuzik valamely kérdező, IP cím tiltása lehet belőle.
2023. szept. 25. 19:29
 22/27 anonim ***** válasza:
De igen, kérdező, szexuális beszélgetés volt. Rólad beszéljünk inkább, ki is vagy te valójában?
2023. szept. 25. 19:34
 23/27 anonim ***** válasza:
0%
Kérdező, majd te vállalod a következmenyeit, ha bajba mered hozni azt a srácot, te provokáltad ki, hogy ilyet küldjön neked! Akkor nagyon fog vissza magad, mert az az egyik legrohadtabb dolog, ha eltünsz a beszélgetesből vele! Lehet nem is magáról küldte! És mit képzelsz te magadról?
2023. szept. 25. 19:41
 24/27 anonim ***** válasza:
Mert, az nem jaték a tüzzel, ha valaki alapból tévesnek tünő infók szerint privátbam a másik intim méreteit kérdezgeti, meg fotókra hajt?
2023. szept. 25. 19:52
 25/27 anonim ***** válasza:
5%
Na jó, de ha jó farka volt azért elnézhetnéd neki
2023. szept. 25. 20:41
 26/27 anonim ***** válasza:
Én kérek bocsánatot, ha tévedtem, kérdező. Bárki vagy.
2023. szept. 25. 23:31
 27/27 anonim ***** válasza:
79%

Mert ez a mai fiatalság! Semmi tisztelet nincs bennük! Fogalmuk nincs, hogy kell udvarolni, mi a kedvesség, udvariasság, csak a farokmutogatás!

Bocsi, ez nem rád vonatkozik konkrétan, csak a nagy többségre! Aki normális mint Te, az felháborodik ezen. Igazad van, én sem válaszolnék neki vissza.

23 L

2023. szept. 26. 07:21
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!