Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manapság még sok olyan fiatal van, aki tartogatja magát a házasság utáni szexre és előtte szigorúan semmi?
Én nagyon meglepődtem, mert nem így ismerem a mostani 16-18 éveseket, sőt ... inkább a teljes ellentettje.
Ehhez képest 1 hét alatt 2 olyan fiúról (!) is hallottam, aki nem csak poénból, hanem vallási indíttatásból és mert ő a Biblia szerint él stb, kijelentette, hogy mindenképp tartogatja magát a házasságra, akkor is ha az 25 évesen lesz.
Addig se magához nem nyúl se máshoz.
hops ... enyhén leakadtam, hogy ilyen létezik. és szóval tényleg nem viccelt egyik se, elég csúnyán is nézett, mikor kételkedtem :)
Szerintetek mennyi lehet az ilyen fiúk aránya a mostani 15-25 évesek között?

Vannak ilyenek igen. A többség nem ilyen.
Viszont én is ismerek ilyet. Egyik barátnőm is nagyon válásos és nem feküdt le senkivel amíg férjhez nem ment.

Aki a biblia szerint él az szerintem szépen elrontja az életét. Ebbe az a szomorú hogyha nem jó a szex akkor bele ragadsz egy rossz kapcsolatba kőzbe lehet nem is illetek őssze. Felőlem mindenki azzal szexel akivel akar de az egyik legnagyobb felelőtlenség így a házasság.
De lehet csak én vagyok elcseszett.

2# a másik meg, hogy a nagy biblia követő papok még meleg szeánszokat is rendeznek, prostiznak, meg az egész maga a fertő...
Ez már más téma, de a bibliát se isten írta, sőt a 10 parancsolat sem istentől származik. Félreértés ne essék, hívő vagyok, de nem ilyen hülye vallás módon, hogy templomokba kell járni meg pénzeket fizetni érte, hogy végig hallgassam az álszent papok prédikálásait. Persze a 10 parancsolatban elhangzottak nem szép dolgok, de azt nem isten fogja eldönteni mi a büntetés érte, hanem a karma, de itt nem fogom ezt magyarázni.
Lehet engem is lepontozni, mint a 2 est.
persze, az álszentséget is megértem, de ezek full komolyan gondolják, kicdit se vicc.
na azt add hozzá, hogy ráadásként két elég jó srácról van szó, bármikor kapnának csajt.
hát tudja fene, de én is azt mondom, hogy egy tökéletes módszer a házasság tönkremenésére. majd aztán kiderül, hogy mégse stimmel pár dolog, és hops, annyi. ez pedig nem nehéz. valljuk meg, kicsit más a helyzet, amikor mindketten tapasztaltak, és már tudják, kit, mit akarnak maguk mellé.
de így nekem is olyannak tűnik a helyzet, mint amikor beleugranak az ismeretlenbe és majd csak lesz valami ...

Nagyon kevés ilyen van, szerintem nem is helyes.
A szex a párkapcsolat egy fontos szelete, igaz, csak egy szelete.

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!