Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manapság még sok olyan fiatal van, aki tartogatja magát a házasság utáni szexre és előtte szigorúan semmi?
Én nagyon meglepődtem, mert nem így ismerem a mostani 16-18 éveseket, sőt ... inkább a teljes ellentettje.
Ehhez képest 1 hét alatt 2 olyan fiúról (!) is hallottam, aki nem csak poénból, hanem vallási indíttatásból és mert ő a Biblia szerint él stb, kijelentette, hogy mindenképp tartogatja magát a házasságra, akkor is ha az 25 évesen lesz.
Addig se magához nem nyúl se máshoz.
hops ... enyhén leakadtam, hogy ilyen létezik. és szóval tényleg nem viccelt egyik se, elég csúnyán is nézett, mikor kételkedtem :)
Szerintetek mennyi lehet az ilyen fiúk aránya a mostani 15-25 évesek között?

Egyszer sodort az utamba egy ilyen lányt a Sors.
Az ő életét nagyrészt a vallási előírások uralták, amitől én hamar idegrohamot kaptam, és időben leléptem. Mindketten jobban jártunk így.

12
egyetértek, de sajnos van ilyen, és azt látom, nem is annyira kevés

Nem véletlen, hogy az új adatok szerint közel egymillióval csökkent a magát vallásosnak mondók száma! (KSH)
Nekem is tele lett a csizmám ezekkel a süketelő, agitáló papokkal! Már 2 éve nem voltam templomban, és nincs is szándékomban ezen módosítani.
Kedves Kérdező!
Az lenne a normális, Istentől elrendelt dolog, hogy testi kapcsolat, csak házasságon belül történhet. Ez a boyfriend/girlfriend kapcsolat, meg az együttélés(élettárs), ezek a kapcsolati formák az emberiség saját kívánságának eredménye, ellenszegűlve Isten tökéletes tervének, szándékának.
Isten, azért adta utasításban azt, hogy csak házasságon belül történhet testi kapcsolat nő-férfi között, hogy kiszorítsa a gonoszságot a Földről.
Az lenne a helyes neveltetése egy embernek, hogy az Isten igazságai szerint élő szülők, már kis korban elkezdik a gyerekkel megismertetni az Isten igazságait olyan szinten, amit korához, felfogásahoz képest meg bír érteni. Ahogy ez a gyerek növekedik testileg és értelmében is fejlődik, úgy egyre mélyrehatóbban átadni az Isten igazságait, amelyből többek között megérti azt is, hogy miért lenne helytelen az, ha házasság előtt létesít testi kapcsolatot, miért helytelen a barát/barátnő státusz,stb. Gondoljunk bele, hogy mennyi nem kívánt gyerek született meg csak azért, mert az adott fiatal fiú/lány "megismert" valakit és néhány találkozás, vagy rosszabb esetben elsőre lefeküdtek, teherbe esett a lány, a srác elhagyta őt, mert nem akarta vállalni a születendő gyereket, így ez a gyerek, apa nélkül nevelkedik, félig szeretetlenségben, vagy rosszabb esetben az anyja sem akarja vállalni őt, ezért nevelő intézetbe adja.Ez a felnőtté vált fiatalba szeretetlenség alakul ki, nincs se anya, se apa képe az elméjében, nincsenek mintaképek, ezért gyűlölet alakulhat ki benne az emberek felé. Így szinte biztos, hogy elragadja őt a gonosz világnak az emberei, akik beleviszik őt minden rosszba, aminek következményeképpen másoknak kárt okozhat. Szinte biztosan, nem az Isten igazságat fogja megismerni, hanem a világ gonoszságát, amit az emberek kreálnak a saját kívánságaik, vágyaik miatt.
Másik dolog, hogy miért vannak már egyre fiatalabbak, akik már nem szűzek 13-15évesen?
Szülő mit csinál ha az 5-6-10 éves gyereket le akarja foglalni??
Odaülteti a TV/számítógép/laptop/tablet, stb.elé, elindít neki valami jónak tűnő Disney mesét, vagy Magyar Népmesék sorozatot, ami nagyon alattomos módon a rossz természetre, lelkületre neveli azt a kisfiút/lányt.A világvezető elit, akiknek a mesegyártóikon keresztül dolgoznak, hogy úgy neveljék be a kicsiket, hogy ahok felnőtt, vagy már tinédzser korukra, nekik kedvező módon működjön a gondolkodásuk, lelkületük.Pl. a királylányos/királyfis meséken keresztül benevelik azt a kicsikbe, hogy mindenáron találni kell egy fiút, lányt, és minél előbb szájon kell csókolni, minden féle hosszabb távú ismerettség nélkül.Minden Disney vagy Magyar Népmesékben, vagy népi gyerek társas játékokban rejtett módon, vagy legalábbis csak azok a felnőttek veszik észre ezeket a rejtett erkölcstelenségre nevelő dolgokat ezelben a mesékben, akik nagyon részletesen figyelnek. Ezek az alig, vagy egyáltalán elsőre észre sem vehető képkockák jelenetei, vagy maga a történet, Isten erkölcsi útmutatása ellen tanítják/programozzák az a fiatalokat. De ott vannak a zeneszövegek, amivel a tinédzsereket programozzák..vagy a híres-neves emberek mondásai..vagy ilyen reklámszövegek, hogy:" Hallgass a szívedre!"/ "Egyszer élünk!"/stb.. .. .. Ezekkel érik el azt, hogy az emberek a legnagyobb eséllyel kerüljék az Isten általi jó erkölcsöt és bölcsességet. Röviden így lehet választ adni érdemben a kérdésre...persze lehetne ezt hossza bban is fejtegetni.

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!