Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manapság még sok olyan fiatal van, aki tartogatja magát a házasság utáni szexre és előtte szigorúan semmi?
Én nagyon meglepődtem, mert nem így ismerem a mostani 16-18 éveseket, sőt ... inkább a teljes ellentettje.
Ehhez képest 1 hét alatt 2 olyan fiúról (!) is hallottam, aki nem csak poénból, hanem vallási indíttatásból és mert ő a Biblia szerint él stb, kijelentette, hogy mindenképp tartogatja magát a házasságra, akkor is ha az 25 évesen lesz.
Addig se magához nem nyúl se máshoz.
hops ... enyhén leakadtam, hogy ilyen létezik. és szóval tényleg nem viccelt egyik se, elég csúnyán is nézett, mikor kételkedtem :)
Szerintetek mennyi lehet az ilyen fiúk aránya a mostani 15-25 évesek között?

#19 mesélj kérlek a pedofil papokról, akik kisfiúkat szopatnak le az istened nevében. :)
Mesélj kérlek az istened nevében elkövetett töménytelen mennyiségű kínzásról, máglyán elégetésről, főtéren élve kibelezésről..
Mesélj kérlek a te és a hozzád hasonló elmebetegek általi vallási indíttatású szent háborúkról..

19 - "Isten, azért adta utasításban azt, hogy csak házasságon belül történhet testi kapcsolat nő-férfi között, hogy kiszorítsa a gonoszságot a Földről."
Isten nem adott semmit sem utasításba!
Isten a teremtésben kódolta a kívánságait: az ember a teremtés által lett mindenevő, biszex és poligám!
Isten nem írt egy sort sem a Bibliába - az egy ember által összetákolt termék, s mint ilyen, tele van hibával és hazugsággal.
Isten az embert meztelenül teremtette -tehát a naturisták követik maradéktalanul Isten kívánságát, ugyanis Isten - mérhetetlen hatalmával - képes lett volna ruhát/testszőrzetet is adni az emerhez a születésekor - ha az lett volna az akarata.
"Az lenne a normális, Istentől elrendelt dolog, hogy testi kapcsolat, csak házasságon belül történhet." Ez az állítás - a fentiek miatt - pont ellene megy Isten akaratának...
Az erkölcs egy emberi találmány; a pórnép kordában tartására szolgált, akik ezeket kitalálták és Isten szájába adták, azok jól átverték a népeket, miközben ők végig orgiázták az egész életüket!
22
sok igazság van benne ...
nekem is vannak fenntartásaim az erkölcsnek nevezett akármivel, ami persze nem csak országonként, de akár városonként is változik.

23 - Persze hogy sok igazság van benne: pontosabban: csak igazság van benne!
Nagyon unalmas már, hogy az egyházak mindenbe belepofáznak, miközben politikai mantrákat prédikálnak a szószékről!
Nekem az nyitotta fel a szemem, amikor az egyik "főpap" a templomban a prédikációjában megmondta hogy kire kell szavaznai...
No, azóta be nem teszem a lábamat egyetlen templomba sem.

konkrétan ebből. ők maguk mondták. és az összes ezzel járó maszlaggal. nekem tiszta megrökönyödés volt, de már megszoktam.
azért valahogy furán vette ki magát, mikor először szembesültem, hogy osztálykiránduláson, nyári táborban kb mindenki mindenkivel, na aztán volt köztünk 2 ilyen elborult, és az hagyján, hogy közölte, fel van hábvorodva és ő nem is akar ilyen közegben lenni, és részletezte ezt az egész elgondolását a szüzessége és a tisztessége megőrzéséről, de azóta már felvonulásokat és előadásokat is szervez a "fiatalok megmentése" céljából, azaz nagyon durva agymosás. most már ott tart, hogy legyen szerinte mindenki a házasságig szűz, heteró, fehér és keresztény, és természetesen élje az életét a Biblia szerint. az összes többi ki az országból vagy legalábbis húzza meg magát.
nagyon kemény ... és ahogy írtam, nem csak elszórtan 1-1 ilyen van, hanem egész ijesztő kezd lenni az arány. mit is mondjak, egy 17 éves fiútól nem ezt várnám. meg a többitől se.

A hülyeség határtalan!
És akkor csodálkoznak, hogy kezd kihalni Európa...:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!