Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Gyorstüzelő. Ti sem ismerkedné...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyorstüzelő. Ti sem ismerkednétek tovább, igaz?

Figyelt kérdés
1,5 hónapja randizunk, óvszert használunk, beteszi és el is megy, nem bírom tovább. 35 éves.
2023. szept. 21. 22:53
1 2 3 4
 31/36 A kérdező kommentje:
Otthon kiveri előtte, az orált is kihagytam, megint elsült…
2023. szept. 24. 09:32
 32/36 anonim ***** válasza:
Kérdező ezek nem használnak minden ember más Én is így vagyok nem tudok ellene tenni.
2023. szept. 24. 10:59
 33/36 anonim ***** válasza:

[link]

Ezek közül válogassatok farok + here gyűrűket. Ha ezeket felteszi akkor tovább marad a vér a farkában, ha lehet olyat is vehettek ami vibrál így közben a te csiklódat is izgassa és hamarabb elégülhetsz ki. Pluszba meg verje ki szex előtt és szex közben meg gondoljon végig Brezsnyev szemöldökére.

2023. szept. 24. 16:13
 34/36 anonim ***** válasza:

Hu emberek. Azert vannak itt erdekes sorok.

Ez a dolog - szögezzük le - nem a legkellemesebb. Se a ferfinak se a nőnek.

Ugyanakkor igenis ket emberen mulik hogy tud e működni vagy sem.

Ha pl az elojatek megvan, es az kielegito es mondjuk az első menet utan van második... az eleg sokat tud dobni a helyzeten. Nyilván ehhez kell egy kis koopérászión, de ha ez nincs amugy is szar az egész.

Szóval ha van kemia es van vagy az elso utan is es van tamogatas akkor szerintem ezzel semmi gond nincs. De ehhez kell ahogy írtam, a kölcsönös odafigyeles.

Ha nincs, nem megy, nem alakul ki akkor tovább kell lépni. Es nem az a kovetkeztetes h szar a férfi emiatt.

Az meg h emiatt eselytelen a párkapcsolat (vki irta) az szerintem teljesen fals.

Nyilván ez egy helyzet amivel kezdeni kell valamit, de az biztos hogy emiatt nem alakulhat ki kapcsolat hiany.

2023. szept. 24. 21:41
 35/36 mienkamennyekorszaga ***** válasza:
Ez teljesen természetes dolog. Evolúciós szempontból kiváló. Ne próbáljunk Istent játszani megint. Az élet úgyis utat tör magának. Nála kissé hamarabb. Na ez a káosz elmélet.
2023. szept. 25. 02:13
 36/36 anonim ***** válasza:

Kérdező, annyira azért nem rossz ez neked, ha folyamatosan küldöd ide az élménybeszámolókat...

Várom a mait is.

2023. szept. 25. 08:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!