Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Gyorstüzelő. Ti sem ismerkedné...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyorstüzelő. Ti sem ismerkednétek tovább, igaz?

Figyelt kérdés
1,5 hónapja randizunk, óvszert használunk, beteszi és el is megy, nem bírom tovább. 35 éves.
2023. szept. 21. 22:53
1 2 3 4
 21/36 A kérdező kommentje:

Van, hogy orál közben elmegy már előtte “véletlen”. A gumit láttam, tényleg elélvezett szinte azonnal megint… megmondom neki, hogy 2 hónapnál többet nem tudok várni, egészséges fiatal nő vagyok, nekem szex kell.

Lehet ez mégbjobban összetöri lelkileg, de nem látom benne a férfit egyáltalán, nem tudok egy ilyen érzékeny, törékeny nádszállal együtt lenni.

2023. szept. 22. 09:02
 22/36 A kérdező kommentje:
… még jobban*
2023. szept. 22. 09:03
 23/36 anonim ***** válasza:
A gumit miért nem tudja felvenni pici van neki?
2023. szept. 22. 09:36
 24/36 A kérdező kommentje:
A mérete oké. Fogalma sincs hogy kell felvenni egy gumit. Belenyúlt kb 8 ujjával, szétfeszítette az egészet, azt hittem kiszakítja. Soha életemben nem láttam még ilyet.
2023. szept. 22. 09:41
 25/36 anonim ***** válasza:
38%

Nem kell Teréz anyunak lenni, és mindenkit jószívvel tanítani.

Szerintem tedd ki a szűrét, találsz ennél jobbat.

2023. szept. 22. 09:54
 26/36 anonim ***** válasza:
17%
Habjo bőr vagy, felajánlok egy jó alapos kefélést neked
2023. szept. 22. 10:11
 27/36 anonim ***** válasza:
52%
Küld el prostizni Ők örülni fognak neki Én is odajárok ugyanezzel a gonddal. Esélytelen a párkapcsolat.
2023. szept. 22. 10:11
 28/36 anonim ***** válasza:
28%

Minden csak kreativitás kérdése. Lehet utána második, háarmadik menetet lehúzni, legalábbis részéről. Vagy folytathatja szájjal.

De ahogy látom, itt nem a gyorstüzelés a probléma. Itt az a probléma, hogy te konkrétan egy primitív tahóval jöttél össze.

2023. szept. 22. 10:13
 29/36 anonim ***** válasza:
Próbálj meg farokgyűrűt tenni a farka tövére vagy görcsöt kötni rá. Így nem fog tudni elmenni.
2023. szept. 22. 12:34
 30/36 anonim ***** válasza:
21%
Elég zavaros helyzet. A leírás alapján az illető szellemifogyatékosnak tünik. Viszon ha a kérdező összejött vele, akkor a kérdező is szellemifogyatékos lehet, ha ez nem tünt föl neki kb 5 perc után. Szoval itt a legkisebb probléma az orgazmus.
2023. szept. 22. 15:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!