Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyorstüzelő. Ti sem ismerkednétek tovább, igaz?

15# mégis mi a frászt szeretne rajta, ha másfél hónapja randiznak és a fickó korai magömlő???
Az, hogy elsőre nem jó, az oké. Másodikra még elmegy, de ahogy látom itt permanens gond van.
Nem vagy tanító néni, szerintem hagyd ott, állj tovább.

Azért látom itt 1-2 ember marhára szeret ítélkezni.
Ismerek olyan férfit, aki annyira stresszes volt szex előtt, hogy 2-3 hónap volt neki, mire végre kontrollálni tudta magát. Nem volt tudatos, oka se volt rá igazából, egyszerűen csak ilyen volt.
Hiába járt pszichológushoz évekig, a sztori nem változott, csupán el kellett telnie egy partnerrel x időnek, mire minden rendesen beallt.
Szó se róla… sportoltam vele.. az a csávó, akinek a szerszámára még a többi férfi is irigy.
Az akkori párja és az én párom baráti viszonyban voltak, és hát , mint kiderült, a csávó egy elég komoly lepedő akrobata, csak ennyi hibája van.
De végülis jobb egyből valakit nem normálisnak titulálni.

Esetleg amikor ilyen van , ott kevés idő múlva mit csináltok vagy csinálsz?
Megpróbáltátok hogy a 2. menet milyen ?
Mert lehet akkor már menne rendesen.
De csak úgy hogy felpattansz és szaladsz mosdani, az nem fog javulni sose, sőt egyre idegesítőbb ez.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!