Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Egyéjszakásnak fog nézni emiatt?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyéjszakásnak fog nézni emiatt?

Figyelt kérdés

Már egyszer találkoztam a sráccal, nagyon szimpatikus, nagyon udvarias velem és az esetem is, én komolyat szeretnék tőle.

A második talin kimentünk meggy sört inni a parkba, mindketten nagyon szeretjük, ezért is mentünk sörözni. 2-2 üveggel ittunk meg mindketten. Elcsattant egy csók is közben. Tali végén mondta, hogy elkísér valameddig. Felszálltunk a buszra beültünk a leghátsó ülésre, kb. Senki nem volt rajta. Adtam neki egy-két arcpuszit és vakargattam az alkarját, mert többször mondta, hogy milyen jó érzés. Láttam közben, hogy felállt neki és elég kellemetlenül érezte magát. Próbáltam oldani a feszkót és rátettem a kezem, picit simiztem neki, hogy alig fér el a kezembe, jó nagy. Nevettünk egyet utána pár perccel később már le is szálltam, de elkezdtem gondolkodni azon, hogy ez jó nagy hiba volt, biztos egy könnyen kapható rib*nek tart. Azóta csak messengeren beszéltünk pár mondatot, félek megvan a véleménye rólam. Sajnos a két sörtől én is bátrabb voltam a kelleténél. Szerintetek ennyi miatt kioffolhat? Vagy csak így már csak arra kellenék neki?

23/L

2023. szept. 14. 14:11
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem igazán jutna eszembe ilyen.
2023. szept. 14. 14:15
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Férfiként válaszolok, egyértelműen nem ezt gondolnám rólad.
2023. szept. 14. 14:17
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem örül, hogy valószínűleg belátható időn belül bezavarhatja a macit a málnásba. Ha szimpi neked, akkor intentől csak annyi a dolgod, hogy nem cseszed el.
2023. szept. 14. 14:19
 4/13 anonim ***** válasza:
78%

Dehogy, ne aggódj ez miatt nem néz ribinek.

Ő most azon gondolkodik neme volt kicsi neked amit fogtál,

És akkor hogy ő hogy fog leszálni a buszról merev cerkával, nem jó érzés.

Inkább kellemetlen szituba hoztad a srácot.

2023. szept. 14. 14:20
 5/13 A kérdező kommentje:
Hát nem hiszem, hogy kicsinek hiszi, mert nagyon nagy volt gatyán keresztül. Legszívesebben letéptem volna róla a gatyát.
2023. szept. 14. 14:22
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Nőként mondom h nem volt sok a viselkedésed.

Egyértelmű hogy bejossz neki, azzal h simizted nem voltál ribis.

A vágy megvan köztetek, randizzatok. De tudd h nagyon meg akar kapni mert most tuti arra sokat gondol 😁

2023. szept. 14. 14:37
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

1) Az hogy kivel mennyi ideig maradsz NEM attól függ hányadik randin dugtok. Ismerek több olyan párt is akik már első találkozásnál minden is és azóta boldog család, meg rengeteg olyat akik sok randi után volt egyáltalán csók, de úgy szétmentek mint a huzat.

2) A pasi nagyon is meg akar búbolni nyugi. Nyújtsd neki maradandót és akkor akarja majd újra meg újra :)

2023. szept. 14. 14:45
 8/13 A kérdező kommentje:

Hát ekkora mérettel nem tudom, hogy mit tudok majd kezdeni.

Mondjuk messengeren ő is megdícsérte a melleimet, hogy nagyok és ekkorákat nem fogott még. Lehet kipakolom neki a kövi talira

2023. szept. 14. 14:50
 9/13 anonim ***** válasza:
87%
Szerintem mindent jól csináltál, nincs ebben semmi ribis, biztos hogy neki sem jutott eszébe ilyesmi, és elég egyértelműen kimutatta a srác is, hogy mit tenne veled... Majd számolj be hogy mi történt! Én drukkolok! :)
2023. szept. 14. 15:53
 10/13 NTBS ***** válasza:
Emiatt biztosan nem.
2023. szept. 14. 16:55
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!