Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a gond az ilyen tinilánnyal? Változni fog?
Van egy 15 éves lány ismerősöm, érdeklik már a pasik, de azt mondja neki kisfiú nem kell, és elutasítja még a végzős 18-20 éveseket is.
Idősebbekkel akar ismerkedni. Ez később változni fog nála?

26 évesen nekem is volt 16 éves barátnőm. Egyrészt tanultam még akkor, így nem voltunk jelentősen különböző életszakaszban. Másrészt elég kisfiús kinézetem volt még huszonévesen, ezért a korombeli lányok nem tekintettek partnernek.
Két évig tartott a kapcsolatunk. Ezalatt a lány mindenben túltett rajtam és érettségi után külföldre ment tanulni. Engem meg Magyarországhoz között a munkám akkor még. Jó volt ez a két év mindkettőnknek.

Mitől lett ilyen, hogy ilyen öregebbek tetszenek neki? 28-38 évesek kb így átlagemberekből.
Meg abból is fura volt, hogy pl ha beszélgettünk filmekről vagy előjött ilyen ismert színészekből is a 50-60 évesekre mondja hogy milyen jól néznek ki, pedig van sok ismert fiatal színész.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!