Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hülye vagyok ha dominától azt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hülye vagyok ha dominától azt kértem hogy süteményt ehessek a hasáról és 40 ezer forintos órabérrel ezt tettem meg?

Figyelt kérdés
ma 07:14
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Ha van erre pénzed, akkor nyugodtan teheted akár ezt is.
ma 07:16
 2/11 A kérdező kommentje:
Végül is csak egyetlen egy alkalommal kértem. Csak utána elgondolkoztam hogy nem volt te túl drága. Merthogy ugyanennyi pénzért sok minden mást is kaphattam volna ami sokkal értékesebb.
ma 07:19
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Kíméletes domina lehet, ha ilyet megenged :D
ma 07:20
 4/11 anonim ***** válasza:
Hát ja, ezt egy olcsó qvával is megtehetted volna. Ez meg nem domina volt, ha meg se dolgoztatott a "jutalomért".
ma 08:37
 5/11 A kérdező kommentje:

Lehet hogy nem is jó szó mert nem csak domina hanem a szadista is és én alapvetően arra használom.

Ezek akkor már fogalmi kérdések hogy ha egy dominát a megrendelt szadizmusra használok akkor ő tulképpem micsoda?

ma 08:44
 6/11 mantis religiosa ***** válasza:
Az már a tudományok/filozófia kategória. 😃
ma 08:59
 7/11 A kérdező kommentje:

Tehát a lényeg hogy azt teszi amire utasítom. Nincsen semmilyen érzelmi hatalmaskodás meg satöbbi.

- lekötözöl és elversz utána pedig eloldozol es adsz cigit.

Elfelejt cigit adni akkor vagy lebafom érte vagy csak annyit mondok: - cigit.

Semmi hodolatom úrnő meg egyéb baromsag.

Max ha nagyon pattog akkor azt mondom neki hogy te csak egy k. vagy extrákkal.

ma 09:12
 8/11 anonim ***** válasza:
Igen, az vagy, de a te életed, a te pénzed...
ma 10:31
 9/11 A kérdező kommentje:
És ezt hogyé adják mások?
ma 10:33
 10/11 anonim ***** válasza:

Ne így nézd. Más meg azért fizet, hogy csizmát nyalhasson, holott ua. pénzből vehetne egyet és otthon egész nap nyalogathatná egy éven át. Mégsem ugyanaz a "feeling" nem igaz?

A te vágyaid, a te pénzed, te döntöd el mire költöd.

ma 10:53
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!